Recent Content by frankow

 1. F

  OnePlus One

  Han siger at det er en 64 GB model, men han trak lidt på det da jeg spurgte ham. jeg køber den uden at have rørt den da han sender den til mig. han har gjort kvittering væk men jeg har fået lov til at vente med at overføre pengene til jeg har modtaget den og hvis der var fusk med i spillet ville...
 2. F

  OnePlus One

  Jeg hs fået tilbud om at købe en OnePlus One brugt af en jeg kender til 1200 spirer men er meget i tvivl om det er for dyrt den er 4 måneder og kvitterung følger med?
 3. F

  En billig smartphone til knægten

  Tak for jeres svar og du har sikkert ret Buch han ved allerede nu hvordan og hvorledes. Så godt der var en til salg her inde og jeg tror at jeg venter en måned mere så han kan få en af de bedre modeller han blive nok skuffet hvis det er en dårlig :-)
 4. F

  hvilken vejr og ur widget bruger i?

  HD widgets er go jo
 5. F

  En billig smartphone til knægten

  Knægten skal ha sin første smartphone. han er nu 10 år og jeg leder efter en billig førstegangs smartphone og hvilket bedre sted at spørge end her. jeg har tænkt på den nye moto men har ikke erfaring med Motorola noen bud?
 6. F

  Samsung Galaxy s6 edge

  måske et dumt spørgsmål men de her videoer på youtube har de noget med jer at gøre? kan se at logoet i videoerne er de samme? har været lidt i tvivl nemlig og turde næsten ikke spørge hvis det var for dumt :-( https://www.youtube.com/watch?v=0DkkAGHFhTo...
 7. F

  Android Lollipop på Xperia Z3 Compact - hvor er fanerne i Google Chrome?

  jo det virker det ku jeg slet ikke finde tusind tak:-)
 8. F

  Android Lollipop på Xperia Z3 Compact - hvor er fanerne i Google Chrome?

  Har opdatert Z3 Compact til Android Lollipop og der er 2 ting jeg mangler og som jeg ikke forstår. hvor er mine faner i Google Chrome browser og hvordan rydder jeg alle seneste programmer som før opdatering? Nu skal jeg smide de åbne programmer væk én efter en og det tager en lille krig o))
 9. F

  Asus Zenfone 2

  Så kommer der vel told og afgifter og hvad har vi ellers oveni så mon ikke den lander på omkring de små 3000 i lille Danmark?
 10. F

  One plus Two?

  Men generelt kan du godt undvære at slæbe rundt på et stort kamera ved siden af? jeg kan godt leve med at billederne ikke er de bedste men bare de er acceptabelt og jeg ikke behøver at slæbe vores normale kamera med (det er nemlig mit job) når vi skal til stranden :-)
 11. F

  Vandtætte smartphones

  taks og så tror jeg at jeg vil gør som jmolholm holde dem fra vandet for en sikkerheds skyld :-)
 12. F

  Vandtætte smartphones

  I en anden tråd læste jeg at der blev snakket om vandtætte smartphones og jeg syns det er lidt svært at forstå at hvis min sgs5 er ip67 certificeret at så er du kun vandafvisende men den kan holde til at ligge en halv time på 'én meter dybt vand ttt For at gøre det mere besværligt har Samsung...
 13. F

  One plus Two?

  hvordan er kameraet på den?
 14. F

  Nvidia SHIELD Settop box

  yes det kun jeg bestemt den ser spændende ud :-) er den ny?
 15. F

  Trådløs opladning

  kan se at de nye S6 arbejder sammen med IKEA: http://www.appsandroid.dk/nyheder/android-mobil-nyheder/2716-samsung-galaxy-s6-og-galaxy-s6-edge-dansk-pris.html totalt fedt at IKEA er med på det o))
Top