Recent Content by elias

 1. E

  LG G4 fordele og ulemper

  Er vild med det læder og den kan købes ved call me omkring 4900 kroner inklusive et abonemment så det er da til at overskue. men pengepungen er tom :-( ulempen må være størrelsen i mine øjn. har ikk så stor hænder og har prøvet flere af de store mobiler og har svært ved at håndter dem (): ():
 2. E

  Google Maps viser bordbestilling

  Så lige at Google Maps har fåt en ny funktion så man kan se forskellige begivenheder i Google Maps hvis man har brugt sin Gmail til at for eksempel bestille bord på en restaurant men er der nogen der ved om det virker i Danmark eller om der er nogle udvalgte restauranter eller ferie mål man skal...
 3. E

  Chromecast eller Nexus Player?

  Hvad koster Shield? I forhold til Nexus Player er den vel meget dyrere ikk?
 4. E

  C More Play understøtter nu Chromecast

  C More Play har fået en opdatering så der kan castes film fra smartphone over på TV.
 5. E

  Tips til at spare på batteriet

  Det har jeg ikke tænkt over at smartwatch og lignende ville sluge mere batteri men det er vel klart. ved du nogenlunde om det drejer sig om meget batteri eller lidt? nu tænker jeg på at hvis du har gået en hel dag om du har en fornemmelse af om det er 5 eller 10 procent.
 6. E

  Flere brugere lollipop samsung galaxy s4 (9506)

  Det kan ikke lade sig gøre på Samsung Lollipop: http://www.appsandroid.dk/guider-og-tips/rad-og-tips/2781-privat-tilstand-samsung-galaxy-s6-edge.html
 7. E

  Go navigations app til Android

  HERE er rigtig nok rigtig god:-)
 8. E

  hvilken vejr og ur widget bruger i?

  hvad bruger i af ur og vejr widgets til jeres startskærm? går ud fra at de fleste har et stort ur på deres hjemmeskærm :-) jeg bruger selv HD widgets.
 9. E

  Tapatalk til Android

  ok det kan jeg bedre forstå så tak for det.
 10. E

  Tapatalk til Android

  Jeg kan ikke komme videre en til opstart skærmen hvor jeg har mulighed for at logge ind men når jeg prøver at logge ind med de credentials jeg bruger her godkender den det ikke? Så jeg kan slet ikke komme ind og søge efter forum. Det starter med at jeg kan logge ind via Facebook og Google og...
 11. E

  søger hjælp til at få mit gamle skærm billede tilbage

  Dejligt at jeg kan hjælpe nogen oge plejer at vær mig der stille spørgsmål :-) du skal ind i indstillinger og startskærm og trykke på Xperia startskærm.
 12. E

  Tapatalk til Android

  Jeg har kigget lide mere på tapatalk og jeg kan ikke logge ind med mine credentials her fra siden? Burde jeg ikke kunne det?
 13. E

  Jeg kan ikke afspille serier fra HBO NORDIC via chromecast?

  Pinefuldt nu er den opdateret og det virker :-(
 14. E

  Jeg kan ikke afspille serier fra HBO NORDIC via chromecast?

  Læste lie at hbo nordic har fået chromecast support men den knap som er synlig i netflix er ikke synlig i hbo nordic. hvad ka jeg gøre forkert?
 15. E

  Kan man tillade sig at købe en billig smartphone?

  okey det var li såen noen svar jeg søgte efter mang tak :-)
Top