Flere billeder af Sony Xperia Z1(Honami)

Flere billeder af den kommende Sony Honami aka Sony Xperia Z1 er dukket op. 

Altid dejligt at starte ugen med et par nye læk af endnu ikke annoncerede produkter. Det første billede er faktisk ikke engang et læk, men Sony`s egen teaser for det event de afholder op til årets IFA 2013. Billedet herunder siger ikke meget om produktet, men nu er det da bekræftet at Sony Xperia Z1 er vandtæt.

sony-honami-teaser-2-full-image

Billedet herunder er fundet via et kinesisk forum, og viser Sony Honami i de tre farver den højst sandsynligt vil komme i.

sony-honami-press-image-1

Honami forventes at komme med samme skærmstørrelse som Xperia Z, altså en skærm på 5″ og med fuld HD opløsning. Kameraet, som vi har set i et tidligere læk, er på 20,7 MP og understøtter video-optagelse i 4K.

 – Sony teaser for Honami 

Processorchippen bliver en Snapdragon 800, og vi forventer at der 2 GB RAM til rådighed, samt et batteri på omkring de 3000 mAh.

Kilde

(3) kommentarer
  1. Vi har både en xperia z og en htc one og xperia z tager bedre billeder så hvis den nye der z1 tager endnu bedre billeder end z så skal den overvejs da :E: :E:

  2. Så er det snart på tide at få ny mobilos 😛 det er jo lidt vildt så gode kamera er i dem nu. Det er næsten spild af penge og købe både mobil og kamera 😛

Skriv kommentar
account_circle
email