Endnu en hvid HTC Sensation er på vej

HTC lancerer igen en hvid udgave af HTC Sensation, denne kommer dog med forbedringer.

For nogle måneder siden skrev vi at en hvid udgave af HTC Sensation var tilgængelig. Det skriver vi igen. Denne version kommer dog med Android 4,0 Ice Cream Sandwich fra start af.

Udover det vil den også køre version nummer 4,0 af HTC`s egen brugerflade HTC Sense. Specifikationerne vil være de samme som på den oprindelige HTC Sensation.

Du kan se her hvilke HTC Android enheder der vil modtage Ice Cream Sandwich.

Læs også: Anmeldelse af HTC Sensation.

Kilde – tak til per for tippet.

Læs også:  LG G3 får snart Android 5.0 Lollipop
(8) kommentarer
  1. @Olso1: det er en af de ting jeg altid er utilfreds med, ligemeget hvilken mobil jeg laver en anmeldelse af..så jeg er med på en håber 🙂

  2. Syntes også sense er kanon, håber bare at de har gjort noget ved sensation´s volumeproblem når de smider nye versioner på gaden, med volumeproblem mener jeg at sensation kan ikke skrues ret højt op hverken på ringestyrke eller radio….

  3. @Mathias: Går ud fra at du især tænker på HTC`s Sense ikke? Tror bare at hvis de droppede HTC Sense, så ville salget falde med 40% eller mere…det er en af de største grunde til at HTC er blevet så populæære som de er nu..personligt synes jeg at Sense er fedt, men jeg er mere til pure ICS efter at have prævet det..kunne dog godt smide et par flere widgets i, dem bruger jeg nemlig meget..

  4. Syntes at producenternes brugerflader er ved at tage lidt for meget overhånd, der er ikke meget af det originale android UI tilbage i nogen af dem.

  5. HTC Sense er faktisk rigtig populært. Det der bliver ændret er brugerfladen, altså den du bruger. Ligesom Samsung, LG, og Motorola gør det, bare med deres eget.

  6. Altså, på nexusen er det jo ren android,mens sense er htcs eget. Så tror det bliver 2 forskellige slags styrestystemer 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email