Dansk udviklet antivirus-app finder 99,1 af din malware

AV Test.org har lavet en uafhængig test af antivirus-apps, og MyAndroid Protection kom ud i toppen.

Danske Janus, som er en af hjernene bag MyAndroid protection, skriver i en mail at han er stolt af resultatet. Der er blevet testet mange Android antivirus-apps, og apps som Norton Mobile Security og Super Security kom ud med færre “hits” end MyAndroid Protection.

Læs selv hele testen her (på engelsk).

Janus skriver at de også er på vej med to nye produkter, nemlig My Mobile Backup, og My Family Protection.

MyAndroid Protection kan findes på Google Play (som før hed Android market).  

Læs også:  Google Inbox - se hvordan inbox virker (web-TV)
(17) kommentarer
  1. Extreeme : jo, det var dem vi havde nogle uoverensstemmelser med. Grunden til at jeg har valgt at bringe nyheden er at det jo er en nyhed, det er også flot klaret, og så blev jeg enig med mig selv om at jeg ikke kan give jer “alt” hvis der er nogle ting jeg ikke vil publicere, forstået således at hvis jeg vil kalde sitet for et professionelt og troværdig site, så er jeg nødt til at give jer de nyheder der bliver sendt til mig, altså ikke holde noget tilbage for jer…

  2. MBGN : det kan du også med Norton mobile Security. Kender ikke det du linker til, men vil da lige tjekke det ud nu 🙂

  3. Det er også meget individuelt fra person til person om man er tilhænger af antivirus eller ej.
    Grunden til at jeg f.eks benytter et antivirus program er egentlig ikke fordi jeg er bange for at få noget malware, men det er mere hvis mobilen bliver stjålet så kan jeg sende en sms fra en anden mobil og låse, spore eller slette den. Jeg ved ikke noget om at der er 9 ud af 10 der ikke virker, jeg ved bare at dem jeg har testet her på siden, de finder det der er muligt for mig at prøve (Eicar).
    Fakta er jo at der allerede er blevet fundet malware på Android, men jeg er enig med jer i at det heller ikke er noget jeg ligger søvnløs over.
    Tror dog ikke at der går lang tid før det er “nødvendigt” med et antivirus på Android som vi ser det på Windows…men jeg håber da at jeg tager fejl 🙂

  4. Jeg holder lidt med Bülow, har prøvet og bruge antivirus men det sløvede mobilen så den afinstalleret igen.. Har kørt i lang tid uden og på flere mobiler (HTC,LG.. Har aldrig hørt om nogle i min vennekreds som skulle ha fået virus, jeg har kun læst om dette. jeg har til gengæld læst en test der sagde at 9 ud af 10 virus programmer ikke virker.. Så vi giver ikke en skid for det der !!!

Skriv kommentar
account_circle
email