Archos viser os billede af Archos Gen 10 tablet

Archos har netop smidt et billede op af deres kommende Android tablet.

Der er 3 uger til annonceringen af Archos Gen 10 tablet, men en lille teaser er det blevet til via deres Facebookside

Der er ikke mange oplysninger om deres kommende enhed, så specifikationerne må vi vente lidt med.

Et bud er at den vil komme med Ice Cream Sandwich eller Jelly Bean, have 1 GB RAM, samt en dualcore processor..måske en quadcore….men det er alt bare spekulationer.

(2) kommentarer
 1. Tak for input. Hvis ikke du vidste det i forvejen kan du også læse produkttests her på siden (proff anmeldelser som vi ikke bliver betalt for): http://www.appsandroid.dk/joomla/test-af-enheder.html

  Ud over det så er XDA altid et besøg værd 🙂
  Du har helt ret i at anmeldelser der er lavet af “bestikkede” journalister ikke er meget værd, men tror du det er noget der bliver praktiseret i stor grad, altså på proffessionelle websteder?

 2. JEG vil blot stilfærdigt fraråde, at man overvejer Archos, efter selv at prøvet deres produkter over to omgange, uden at havde andet end ærgelser og forbandelser over deres manglende evner til at (om)programmere Android software.

  De har endnu ikke kunne sælge et produkt som kunne bruges før efter et års tid, og det ofte med besvær, så det du køber hos Archos er altid i en beta version uden garanti for den lovede funktionalitet.

  Uendelige mange opdateringer er prisen fordet franske firmas lavpris, så JEG synes at man hellere skal vælg et mærke som er kendt for at levere den lovede vare i første hug.

  Husk altid – værd kritisk over for professionelle (læs betalte) anmelderne!

  Heldigvis er konkurrencen det sidste år blevet større end tidligere, så chancen for at du køber et Android produkt som du bliver glad for, er blevet meget større.

  Besøg evt. XDA forum og læs BRUGERNES vurdering af software og hardware, for netop den enhed du overvejer at smide penge efter.

Skriv kommentar
account_circle
email