61 nye beskyttelsesfilm (skærmbeskyttelse) er blevet tilføjet i AppsAndroid shop (tilbud)

thumb billige-panserglas

Vores shop har fået tilføjet 61 nye beskyttelsesfilm der selvfølgelig kan købes billigt.

Vi lancerede Danmarks første Android shop for 14 dage siden og annoncerede i den forbindelse at vi fremover ville lave “Månedens tilbud”, hvor vi tilbyder produkter til vores brugere til nedsat pris.

Da vi lancerede “Månedens tilbud” i sidste uge fik vi en del henvendelser fra jer angående manglende produkter i shoppen, og da shoppen stadig er ny, og vi lige skal mærke hvordan og hvorledes, er dette altså grunden til at udbuddet ikke har været så stort.

Det laver vi dog om på nu og vi har netop tilføjet 61 nye beskyttelsesfilm til AppsAndroid shop, og du kan selvfølgelig stadig købe din næste skærmbeskyttelse til Danmarks billigste pris.

 – Unboxing og påføring af beskyttelsesfilm og panserglas fra Panzer

For at nævne et par af de nye produkter har vi fået skærmbeskyttelse til f.eks Sony Xperia Z2, Xperia Z1 Compact, Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy S3, Galaxy S4,Galaxy S5 Mini, og Nexus 5, samt til LG G3 og mange flere.

Du kan tjekke alt vores skærmbeskyttelse og panserglas fra Panzer via links`ene herunder.

 – Samsung skærmbeskyttelse

 – HTC skærmbeskyttelse

 – LG skærmbeskyttelse

 – Sony skærmbeskyttelse

 – Huawei skærmbeskyttelse

 – Universal skærmbeskyttelse

Du kan med fordel følge os på Facebook og Twitter, eller hente vores Android app, for at blive holdt opdateret når vi har tilbud i shoppen.

Skriv kommentar
account_circle
email