System Panel app lite task manager

  System panel app lite task manager  til Android er en kombineret overvågnings/taskkiller Android app. I den betalte version kan du tage backup af dine apps. Jeg tester den gratis app.

System panel app lite task manager :

Funktioner og indstillinger:

Der er mange muligheder i System panel app lite task manager. Når du åbner menuen er der følgende valgmuligheder:

  • End all (sluk alle programmer).
  • Dev info (imformation om din Android mobiltelefon).
  • Hjælp.
  • Indstillinger.
  • Monitor(overvåg dit system).
  • Opdater
  • Installer (mulighed for backup af apps på SD kort, dog kun betalt version).

I indstillinger er der følgende valgmuligheder:

  • Monitor settings (overvåg dit system over et stykke tid).
  • System processes (vil du se de interne processer når du åbner System panel app lite task manager, nej det vil du ikke da din telefon forcecloser hvis du kommer til at slukke dem).
  • Show system monitor (vil du se overvågning af CPU, SD kort og netværk på startskærmen).
  • Show menu button (vis menuknappen).
  • Fahrenheit (vis temperatur i fahrenheit).

Du har mulighed for at sætte programmer på en “ignorer”liste, sådan at når du trykker på”sluk alt”, bliver de ved med at køre. Du kan også vælge om det kun er de cachede eller aktive programmer der skal slukkes.

Når du holder fingeren på et program er der følgende mulighedr:

  • Details (detaljer om hvor meget det fylder, CPU tid osv)
  • Open (åben)
  • End task (sluk programmet)
  • Cancel.

Hvis du blot trykker på programmet får du mulighed for at slukke det eller sætte det på “ignorer” listen.

Under “Device info”, kan du få oplysninger om:

  • Storage (SDkort, ROM,RAM,cache osv).
  • Device (imformation om din telefon)
  • Power( imformation om batteri)
  • Network (imformation om netværk)

Brugervenlighed:

Når du første gang åbner System panel app lite task manager kan du se de kørende programmer, CPU clock hastigheden, hvor meget CPU er der brugt, hvor meget RAM er der, og hvor mange procent plads er der på dit micro SD kort. Ved et tryk på menu kommer du ind overstående. Man skal lige ind i programmet før man helt forstår det. Hvis man ikke er “nørd”, eller ligeglad med hvor mange kræfter telefonen bruger på dit og dat, er der mange andre taskkillers der er nemmere og mere overskuelige.

Praksis:

Meningen med en taskkiller er at man frigiver RAM så telefonen får mere hukommelse, og ikke bruger så meget batteri. Dette er et ivrigt diskuteret emne, altså om det kan betale sig eller ikke at slå kørende programmer ihjel på Android mobiltelefoner. Android er baseret på Linux kernen og slukker selv de programmer du ikke bruger, modsat din PCèr med Windows hvor du selv skal lukke fanerne hele tiden. Jeg ved ikke hvad der er rigtigt og forkert men jeg bruger det på Android 2,2(Froyo). Hvis du kører med Android 2,1(Eclair) fungerer System panel app lite task manager fint, men i Froyo kan du ikke slå apps ihjel på samme måde da det er “ulovligt”. Hvis du kører Froyo skal du bare sørge for at de programmer der kom med din Android mobiltelefon er sat på “ignorer” listen, så virker det(ved mig ihvertfald). Uanset hvad du kører, skal du altid ignorere:

  • Touch input
  • HTC sync
  • HTC sence
  • Open sense plugin manager

Jeg har en 15 apps ud af 60 der er sat på ignorer, og det virker fint med at frigive RAM.

Overvågningsdelen virker uden problemer og bare på grund af det synes jeg det er en fed app.

 

Konklusion:

Hvis du vil have en taskkiler med oplysninger om alt i din Android mobiltelefon, så er System panel app lite task manager sagen. udover det er det en rigtig flot lavet app. Jeg har ikke stødt på nogen med et pænere interface. Som sagt kan det diskuteres hvad der tager mest batteri, at lade appsène køre eller slukke dem, men uanset om du bruger taskkilleren eller ej indeholder System panel app lite task manager meget mere end det. Den kommer på listen over de 100 bedste gratis Android apps.

Min vurdering: 4/5

Testet version: 1.0.6


AndroidMarket_ikon_50  System panel task manager lite Android market
Android_market_PC  System panel app manager lite Android market
appbrain_ikon_48  System panel task manager lite Appbrain. com   

Eller du kan scanne koden med din mobiltelefon: 

System_panel_app_QR_Android_app


                                                            

System_panel_task_manager_lite System_panel_task_manager_lite_2
System_panel_task_manager_lite_3 System_panel_task_manager_lite_4

Brugernes vurdering:

(2) kommentarer
  1. Task killers ikke altid af det gode
    Husk det er et Linux styresystem, så at der ligger inaktive Apps i hukommelsen betyder ikke det store, og systemet er designet til selv at holde styr på om der er behov for at frigive programmer som har kørt i idle, eller hvis pladsen skal bruges til noget andet.

    Se her [url=http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=6426198#post6426198]xda-developers[/url]

    1. Hej Harry
      Velkommen til siden 😆 Tak for input, men alt det du skriver står faktisk i artiklen under “praksis”. Fed artikel du linkede til, tak. Det jeg bruger task-killer til i praksis er til at frigive noget RAM når jeg f.eks spiller”Fruit ninja”. Jeg har p.t 89 apps hentet og installeret og selvom de kører i bagrunden tager de stadig væk så meget hukommelse at min Desire er overbelastet af det, ihvertfald nok til at jeg ikke kan spille hvis jeg har gået en hel dag og brugt en masse applikationer. Jeg har prøvet og afinstallere 20 af dem, og så kørte det uden problemer. Jeg har lagt mærke til at Froyo ikke cacher så mange applikationer som Eclair(ikke på min Android ihvertfald), og det må jo også have lidt at sige da applikationer der kører i bagrunden(aktive) bruger mere end de cachede(inaktive). Nå, nu må jeg hellere stoppe for ellers bliver jeg ved. Jeg synes nemlig at det er et virkeligt spændende emne og jeg siger aldrig nej til en mulighed for at lære noget nyt, eller for at lære, at det jeg ved i forvejen er forkert 😀
      Så, fedt Harry, får et rigtig godt oplæg som der garanteret er flere der finder interessant.

Skriv kommentar
account_circle
email