Hold orden i dine kvitteringer med ny dansk app

eKvittering er en ny dansk gratis app, der hjælper dig med at holde styr på alle kvitteringerne.

Du kender det sikkert: Mobilen er gået i stykker, og du gennemroder dine tre krukker med garantibeviser og kvitteringer fra de sidste 5 år….jeg kender ihvertfald nævnte situation særledes godt. Det er netop her at eKvittering app`en har fået og vìl få sit indtog.

Allerede to dage efter udgivelsen på Android market har mere end 1000 danskere indtalleret den nye danske app på deres smartphone.

“eKvittering samarbejder med en række af de største butikskæder – Magasin, Bilka, Bauhaus etc. – og når man handler der, får man automatisk kvitteringen elektronisk. Og når du handler i en butik, som ikke har en aftale med eKvittering, kan du med app’en tage et billede af din papirkvittering og gemme den elektronisk”.

eKvittering app`en er integreret med websitet beliggende på www.ekvittering.dk, og det er så her at dine kvitteringer vil blive opbevaret fremover. Der bliver lige nu opbevaret over 190.000 kvitteringer.

“App’en er også en god nyhed for miljøet, fordi den kan være med til at gøre papirkvitteringerne overflødige. Der bruges enorme mængder papir på kvitteringer. Så man kan spare meget papir ved at få sine kvitteringer elektronisk og efterfølgende dokumentere købet med telefonen i stedet for med et print. Det er win-win, fordi det også er nemmere for forbrugeren, fortæller Mads Pedersen”.

Jeg skal ihvertfald give den et forsøg, og da jeg allerede er blevet kontaktet af flere brugere angående denne app, er den røget på vores løbende projekt, nemlig at finde de 100 bedste gratis apps til Android.

Du kan hente eKvittering på Android market.

5b090b_ekvittering_app_-_kvitteringsoversigt

 Kilde: pressemeddelse

(1) kommentar
  1. Foretrækker Warranty Hotel app, der gemmer garantibeviser og ekstra vareinformation på de relevante varer og ikke på alle varer.
    Vil hellere betale et lille beløb fremfor at skulle opgive mine kreditkortinformationer til 3. part!

Skriv kommentar
account_circle
email