LG Watch Urbane kommer snart til Danmark

thumb LG WATCH URBANE

LG watch Urbane kan snart købes i Danmark.

Smartwear aka wearables er ved at vinde indpas i vores hjerter og det var nok de færreste af os der for 10 år siden ville have troet at vi ville  komme til at bruge smarte ure som i “Star Trek” på vores håndled, hvis vi blev spurgt dengang.

I dag er det ganske normalt og en stor del af jer bruger sikkert allerede en eller anden form for smartwear, om det er et smartwatch som f.eks Sony Smartwatch 3 eller et fitness-armbånd som Smartband Talk.

 – Android Wear Companion app kan opdateres 

Under alle omstændigheder er det svært at undvære hvis man først er vant til at bruge en eller anden form for wearable, og personligt kan jeg slet ikke undvære mit smartwatch, der både fortæller mig når der er indgående opkald og når Tanja skriver at jeg skal forbi Føtex og hente brød.

At vores wearables bliver en del af vores hverdag afhænger helt af hvilke funktioner det kan tilbyde, og efter at Google lancerede Android Wear, en modificeret version af Android der er beregnet til at køre på wearables, har de fleste store producenter taget Android Wear til sig, og som i kan se i videoen om hvad Android Wear kan tilbyde, så er der masser af muligheder og funktionalitet at komme efter.

En af de funktioner jeg holder rigtig meget af er muligheden for at tilknytte betroede enheder via Smart Lock i Android Lollipop.

LG Watch Urbane først med Android Wear 5.1

Google annoncerede for en lille uges tid siden hvilke funktioner Android Wear 5.1 ville bringe med sig, og du kan allerede nu opdatere din Android Wear Companion app på din smartphone så den er klar til Android Wear 5.1.

Dette bringer os frem til artiklens kerne, nemlig LG Watch Urbane, der bliver det første smartwatch der vil blive lanceret med Android Wear 5.1, og med denne nye opdatering vil der nemlig også komme nye funktioner som gør hverdagen lettere for os.

Den mest spændende funktion er Wifi-support, hvilket i praksis betyder at du stadig kan få notifikationer på dit smartwatch selvom der ikke er oprettet forbindelse til mobilen via Bluetooth.

Det kræver dog at dit smartwatch har et indbygget wifi-modul for at der kan gøres brug af denne funktion.


Bliv ven med os på Google + og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Det har LG Watch Urbane og du kan fra start benytte de nye muligheder i Android Wear 5.1.

Kristoffer Ejebro, Nordisk produktspecialist ved LG Electronics, siger:

LG Watch Urbane er vores tredje smartwatch med Android Wear, hvilket tydeligt viser, at vi er dedikerede til denne platform, og derfor er det selvfølgelig også herligt, at vi kan være først ude med den nyeste version af Android Wear,Men endnu vigtigere er det, at vi med Watch Urbane viser, at et smartwatch både kan være funktionelt og elegant, samtidig med at det er et brugbart tilbehør, der komplementerer din stil. Man forveksler ikke Watch Urbane med en computer på håndleddet. 

LG Watch Urbane kommer med 4 GB intern hukommelse, en 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon 400 processor, 512 MB RAM og et batteri på 410 mAh.

Du kan købe det nye smartwatch i de danske butikker fra første uge i maj 2015 til en vejledende udsalgspris af 2.690 DKK. 

(8) kommentarer
  1. Når man google navnet synes jeg der kommer billeder af uret både med 3 knapper på siden og en knap på siden.

    Nogen der kan afmystificerer dette ?

    1. Uret med 3 knapper på siden er LG Watch Urbane LTE, som ikke er uret der er omtalt ovenfor og som ikke er et Android Wear ur. LG Watch Urbane LTE har blandt andet indbygget telefon og fungere generelt uden en mobil til forskel fra LG Watch Urbane.

      1. Jesper har helt ret. Vores billedarkiv er ret stort og der er blevet trykket på det forkerte Urbane ur, de er side om side i vores arkiv, så der var blot tale om en trykfejl der dog hurtig blev opdaget,men uret der ses nu øverst i artiklen er Android Wear Urbane. Det andet ur kører ikke Wear som Jesper rigtigt skriver. Vi beklager hvis det har været kilde til misforståelser 🙂

  2. Hvorfor har i valgt at bruge et billede til af LG Watch Urbane LTE når artikelen handler om LG Watch Urbane? LG Watch Urbane LTE er et meget anderledes ur der har en helt anden OS, der er baseret på WebOS og ikke Android Wear. Samtidig ser urene meget forskellige ud, hvorfor man kan under sig over at i bruger det forkerte billede. Endelig har jeg ikke hørt at LG Urbane LTE kommer til Danmark.

Skriv kommentar
account_circle
email