Sony lancerer Smartwatch 3 i rustfrit stål samt muligheden for at bruge 24 mm remme

thumb sony-smartwatch-3-rustfrit

 Sony Mobile har på CES 2015 lanceret Smartwatch 3 i rustfrit stål. 

CES 2015 er i fuld gang og de forskellige producenter fremviser deres bud på det næste store hit og Sony Mobile har netop fremvist en ny variant af Smartwatch 3, der i forhold til det nuværende vil appellere til den mere kræsne forbruger.

Remmen er nemlig lavet i rustfrit stål.

Det nuværende Smartwatch 3 blev lanceret med en rem af sillicone og som vi nævnte i vores test af Sony Smartwatch 3 er det ikke et ur du bare absolut vil have på når den står på smoking og jakkesæt og vi brokkede os også lidt over at det ikke var muligt, som det er på Sony Smartwatch 2, at gå ned til urmageren og tilkøbe en rem man kan lide og bruge med SW3.

 – Sony Smartband Talk test

Dette har Sony også tænkt på, og sammen med et Smartwatch 3 i rustfrit stål har de lanceret en holder der gør det muligt at købe 24 mm urremme der kan bruges sammen med Smartwatch 3.

Der er på nuværende tidspunkt ikke oplyst priser.

Smartwatch 3 er det første smartwatch fra Sony der kører Android Wear og kommer med indbygget GPS og muligheden for at afspille musik direkte fra Smartwatch 3 og til dine Bluetooth hørebøffer, og det uden at du har din telefon med dig.

Smartwatch 3

Skriv kommentar
account_circle
email