TDC har det hurtigste LTE (4G) netværk i verden

thumb tdc-lte-hastighed

TDC har verdens hurtigste LTE mobilnetværk.

Har du været kunde hos TDC igennem flere år, så har du muligvis også oplevet at TDC`s mobilnetværk i 2014 blev opgraderet, og dermed blev gjort mere hurtig og stabilt.

Personligt har hverken min kone eller mig, midt på gågaden i Vejle hvor vi bor, kunne bruge LTE i vores stue før TDC sidste år brugte tid på at bygge netværket bedre.

Det har til gengæld også givet pote (se billedet nederst i artiklen hvor jeg har testet hastigheden), ikke kun for mig personligt (faktisk er min mening ligegyldig), men også for alle jer andre der har bruger TDC´s netværk, da en ny netværks-test lavet af analysefirmaet OpenSignal, netop har konkluderet at TDC´s LTE mobilnetværk i Danmark er verdens hurtigste med en gennemsnitshastighed på næsten 28 Mbit/s.

 – TDC gør klar til samtaler via LTE

Under test-forløbet har OpenSignal testet ikke mindre end 93 mobilnetværk verden over, samt indsamlet data fra mere end 330.000 brugere af disse netværk.

Du kan læse mere om analysen her.

En analyse foretaget tilbage i maj 2015, af de danske netværk, gav samme resultat, og TDC blev på det tidspunkt kåret til at være indehaver af Danmarks bedste netværk, hvilket fik TDC til at give deres kunder fri data frem til den 31. juli.

Dette gælder også kunder ved Telmore, Yousee og Fullrate.

De 5 hurtigste netværk i verden:

 – TDC Danmark: 27.5 Mbit/s.

 – Vodafone Spanien: 23.6 Mbit/s.

 – Singtel Singapore: 22.8 Mbit/s.

 – SGP-M1 Singapore: 21.2 Mbit/s.

 – Free Frankrig: 20.8 Mbit/s.

Test selv hastigheden på dit mobilnetværk

TDC tilbyder deres kunder at downloade en applikation gratis via Google Play, som leverer info til TDC (og til dig selv) om hastigheden på dit mobile netværk, og det er via denne app at data til analysen er blandt andet er blevet inbsamlet.

På billedet øverst i artiklen benytter jeg mig af denne, og med en hastighed på knap 22 Mbit/s via LTE er jeg ganske godt tilfreds. På billedet herunder kan du se det endelige resultat der endte op med en downloadhastighed på over 26 Mbit/s.

Du kan også hente Speedtest til Android som et alternativ hvis ikke du bruger TDC´s netværk.

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER

tdc-internet-hastighed-app

(3) kommentarer
  1. Bor på landet (4850)
    har kun kunne trække 5-1 via normalt bredbånd, gav 4g LTE en chance med router og ekstern antenne, rammer nu 35/20mbit så det må siges og være en succes!!! 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email