Samsung udtaler sig om ridser i skærmen på Galaxy S6 Edge grundet Clear View coveret

thumb sgs6-edge-clear-view-cover

Ridser i skærmen efter brug af Clear View coveret.

I sidste uge skrev vi om at nogle af vores brugere havde oplevet at de havde fået ridser i skærmen på deres Galaxy S6 Edge efter at have brugt Galaxy S6 Edge Clear View coveret.

Har du ikke læst den artikel burde du trykke her og læse den først (åbner i ny fane).

Kort fortalt har nogle Galaxy S6 Edge Ejere fået ridset skærmen på grund af Clear View coveret, der samler skidt imellem skærm og cover, hvilket også var vores gæt da vi skrev den første artikel.

 – Brug din Galaxy S6/Edge som fjernbetjening

Da coveret er af plastik kan det nemlig ikke lade sig gøre at det er coveret i sig selv der ridser skærmen da plastik ikke er hårdere end Corning Gorilla Glass 4, hvilket beskytter skærmen på Galaxy S6 Edge.

Dette skidt ligger så og glider hen over skærmen, og afhængig af hvad der bliver fanget imellem skærm og cover kan skærmen altså blive ridset.

Clear View coveret er et originalt cover produceret af Samsung, ligesom at de også selv har produceret den trådløse oplader til Galaxy S6/Edge, og det er derfor Samsung der i sidste ende står med at skulle tage sig af kunderne.

 – Samsung Galaxy S6/Edge tips og tricks

Samsung har nu reageret på de henvendelser de har fået, og herunder kan du se den officielle statement: 

Samsung tager produktkvalitet og kundetilfredshed meget seriøst. Vi har modtaget nogle rapporter omkring mulige ridser i skærmene på GS6 og GS6 edge, som er forårsaget af partikler, der bliver fanget mellem telefonens skærm og et Clear View Cover. Vi opfordrer de af vores kunder, som har spørgmål omkring kvaliteten af deres telefon eller cover, til at ringe direkte til vores produkt- og kundesupport på 70701970, så vi kan håndtere deres bekymringer.

Der foreligger på nuværende tidspunkt ingen information om hvad Samsung vil gøre for de kunder der har fået deres skærm ridset, men er du én af dem, så tag og ring til Samsung på tlf 7070 1970 og snak med dem. 

NB: Husk at vi har masser af Samsung covers i vores AppsAndroid shop, ligesom at du også kan finde skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S6 Edge.

Hot lige nu:

 – LG G4 unboxing

 – LG G4 tips og tricks

 – Sony Xperia Z3+ dansk pris og specs

 – Iron Man udgave af Galaxy S6 Edge er lanceret

(2) kommentarer
    1. Hej Sammi. Samsung ombytter skærmen på din Samsung S6 Edge. Du skal have Clear view coveret samt kvittering med. Jeg fik ombyttet min skærm hos Samsung i deres service point på strøget i København. Du kan læse mere her: http://samsungsp.dk

Skriv kommentar
account_circle
email