Nu kan du finde din telefon på Google med ordene “find my phone”

thumb find-my-phone

Nu kan du finde din mobil ved at søge efter den på Google.

Google har allerede et gratis glimrende værktøj der giver os mulighed for at finde vores forlagte eller stjålne mobil via Android EnhedsAdministrator, men nu bliver det altså endnu nemmere.

I fremtiden kan du nemlig blot google din mobil via Google´s søgemaskine, og ordene “find my phone” skulle altså vise dig hvor din mobil er placeret.

Det skriver Google på Google +, hvor du selvfølgelig også kan følge AppsAndroid.dk.

Der er ikke de samme muligheder som du har i Android Enheds Administrator, men du kan få din mobil til at ringe så du kan høre hvor den ligger.

Tjenesten er lanceret, men vi kan ikke få det til at virke rigtigt med dansk sprog fra en PC. Skifter du sprog i din browser fra dansk til engelsk vil ordene “find my phone” dog finde din mobil på et kort.

For at kunne bruge tjenesten kræves det at dine data er synkroniseret og at du er logget ind med din Google konto i browseren.

Til trods for at både min Sony Xperia Z3 og Sony Xperia Z3 Tablet Compact begge opfylder disse krav, kunne jeg ikke rigtig få det til at virke, medmindre jeg loggede mig på Android Enhedsadministrator, hvilket ikke burde være nødvendigt, da du ude på Google burde kunne se hvor din mobil befinder sig.

Jeg har ikke brugt meget tid på det, men umiddelbart ser det ikke ud som om at det virker ordentligt her i Danmark.

 – Test af Norton Mobile og tablet security

Har du brug for flere muligheder som f.eks at slette alt indholdet på din mobil, kan du logge på Android EnhedsAdministrator og gøre dette direkte fra kortet.

Opdateret: Flere brugere melder ind at det virker, hvis de som der står her i artiklen, skifter sprog til engelsk.

Husk: Du kan hente vores gratis app her og se alle vores videoer på Youtube.

Via Jmolholm (moderator) i vores forum

Skriv kommentar
account_circle
email