Nu kan du betale med MobilePay i alle Bilka-varehuse

Opdatering: MobilePay kan ikke længere bruges som betalingsløsning i Bilkas varehuse, det skriver Bilka på deres hjemmeside. Du kan dog stadig bruge MobilePay online i webshoppen.

MobilePay er ved at gøre sit indtog i danskernes liv, og til trods for at Dansk Supermarked tilbage i marts melte ud at 2015 ville blive året hvor vi ville komme til at kunne bruge MobilePay i deres Føtex butikker, bliver det altså Bilka der som de første kommer til at tilbyde betaling via MobilePay i samtlige 18 Bilka-varehuse landet over, og det fra torsdag den 18. juni (i dag).

For at betale med MobilePay skal du holde din mobil hen over et MobilePay mærkat i butikken, indtaste din 4-cifrede kode til MobilePay, og du kan nu betale for de varer du skal have med hjem.

 – Swipp vil ikke længere være nummer 2

Der benyttes NFC og Bluetooth til at oprette forbindelse imellem din smartphone og Bilkas betalings-system, og har du en ældre mobiltelefon uden disse teknologier er det også muligt at du via kameraet i din mobil kan scanne en QR-kode for derefter at betale.

thumb swipp-vs-mobilepay

Løsningen fungerer så nemt at folk fra udlandet har været i Danmark for at se hvordan betaling via MobilePay fungerer.

Kædedirektør hos Dansk Supermarked, Mark Nielsen, siger:

Bilka har taget teknologiske syvmileskridt, hvad angår e-handel og omnichannel, hvor webshop smelter sammen med den fysiske butik. Vi anvender infrarød teknologi til at understøtte vores max-2-i-kø-koncept, og alle Bilka-varehuse er udstyret med selvscanningskasser.

MobilePay er gratis at bruge, og kan bruges af alle uanset hvilken bank du tilhører. Du kan hente MobilePay via Google Play

Rema 1000 tilbyder iøvrigt også betaling via MobilePay i samtlige af deres butikker fra den 1. juli 2015, og med Dansk Supermarkeds overstående tiltag mht Bilka, og Føtex lige om hjørnet, ser det ud til at Danmark langt om længe kommer rigtig i gang med mobilbetaling.

Du kan her finde mere danske apps og spil nyheder, og følge vores nyoprettede danske Android apps og spil samlingGoogle+.

Kilde  

(1) kommentar
  1. Til dem, der ikke ved det, så kan du også bruge MobilePay i Netto-butikkerne. Det er “awesome”!

Skriv kommentar
account_circle
email