Superstar Skaters – Hugo og Ronaldo slår sig sammen i gratis spil

thumb hugo-ronaldo

Superstar Skaters er et nyt gratis spil til Android.

Da jeg var teenager (jo, det er mange mange år siden) tonede skærmtrolden Hugo frem på skærmen én gang om ugen, og via sin gamle fastnet-telefon kunne man spille som Hugo og vinde præmier i programmet “Elevatoéren”.

Siden da har det danske spilfirma, Hugo Games, haft stor succes med deres trold, og Hugo har optrådt på TV i mere end i 40 forskellige lande, vundet flere priser, samt haft succes på Commodore, PC, Playstation, Nintendo, og i 2011 blev Hugo lanceret til Android.

Christiano Ronaldo allierer sig med Hugo

Nu er tiden så kommet til at Hugo Games tager det næste store skridt, og dette er sket i form af et nyt gratis spil der netop er blevet lanceret under navnet “Ronaldo & Hugo: Superstar Skaters”.

Som navnet antyder har Hugo Games i forbindelse med udviklingen af Superstar Skaters, samarbejdet med verdens største sportsstjerne, Christiano Ronaldo og hans team.

Henrik Kølle, CEO og grundlægger af Hugo Games, udtaler: 

Vi er hos Hugo Games både stolte og glade over at kunne annoncere et samarbejde med verdens største sportsstjerne, Cristiano Ronaldo. Cristiano er et globalt ikon, med en personlighed og styrke, der er elsket verden over. Vi har allerede nydt godt af superstjernens fantastiske personlighed i vores samarbejde. Det har kort sagt været en udsøgt fornøjelse at arbejde sammen med Cristiano og hans team om Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters.

Superstars Skaters minder om det danske spil, Subway Surfer, og du skal som Ronaldo eller Hugo flygte fra paparazzier igennem Las vegas´gader på dit skateboard.

Spillet kan hentes gratis via Google Play og iTunes, og der er mulighed for in-app køb hvis du vil opgradere personerne. 

NB: Husk altid at bruge en kode til betaling på Google Play.

Spillet er understøttet af både smartphones og tablets, og er hurtig afprøvet på Samsung Galaxy S6 EdgeLG G4Sony Xperia Z3+ og Sony Xperia Z4 Tablet uden problemer.

Du kan her finde mere nyt om dansk-udviklede Android apps og spil, og følge vores nyoprettede Danske apps og spil samlingGoogle+.

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER

Skriv kommentar
account_circle
email