Danske Nyheder app – få notifikation fra AppsAndroid.dk

Den danske gratis nyheds-app indeholder nu endnu flere nyheds-sites som du kan vælge imellem, og du kan nu tilgå AppsAndroid.dk`s nyheder direkte fra din statusbar (notifikationspanelet).

Med Danske Nyheder har du altid dugfriske nyheder lige ved hånden. App`en indeholder nemlig nyheder fra en stor del af Danmarks nyheds-sites som du via dens egen lite browser (du kan vælge at slå den indbyggede browser fra således at du bliver henvist til de forskellige nyheds-sites`mobilversion) kan læse på farten.

Efter den sidste opdatering der blev uploadet i går aftes er det muligt selv at tilføje hvilke nyheder du vil læse, og du kan nu også få notifikationer hver gang f.eks vi her på AppsAndroid.dk publicerer en nyhed (det kan aktiveres under indstillinger). Det er muligt selv at bestemme intervallet imellem hvornår Danske Nyheder skal tjekke op på nyhederne. F.eks kan du vælge at den hver 3. time skal opdatere nyhederne.

Derefter er det blot at trykke på nyheden i dit notifikationspanel og du bliver videresendt til hele artiklen.

Google-Play-Download-ikon-A

Danske Nyheder er et must for enhver nyhedsjunkie, og giver et godt overblik over de danske medier. Er der et nyheds-site du ikke kan finde er det muligt selv at tilføje dine egne nyhedsfeeds.

App`en indeholder nyheder fra virkelig mange sites, bla. DR nyheder, DMI vejr, B.T, Ekstra Bladet, Version2, SE og HØR, Billed-bladet, Berlingske Tidende, lokal-aviser, Mmm.dk, Femina.dk, Eurowoman, AppsAndroid.dk, Mobilsiden.dk, Computerworld.dk, Live fodbold, Bold.dk, Tipsbladet.dk, Sporten.dk, ComOn, EDC.dk, Bilbasen.dk, TV2 nyheder, Børsen, og mange flere.

Den kommer på listen over 100 gode gratis apps til Android.

Danske-Nyheder-app-notifika 

(11) kommentarer
  1. Når jeg trykker på den røde kasse for at downloade siger den at den ikke kan forbindes til Google play? Gør jeg noget forkert mon?

    1. Prøv at hive ned i dit rullegardin og tryk på en knap der består af to små pile. Du har sikkert bare glemt at tænde for internettet 🙂

  2. udmærket applikation, dog tror jeg at den bruger meget batteri da det jo svarer til at have 30 apps i en app. men der tager jeg måske fejl?

      1. Logann, det er kun ‘én app med masser af links. Hvis du vælger at bruge Mobil versioner af hjemmesider så tager den faktisk ikke noget strøm da det så foregår i din browser.

  3. Tak for det tip. et lille tip fra mig er at slå den indbyggede browser fra og så bliver man viderestillet til den mobile udgave af diverse hjemmesider. så har man alt på et sted. thumbs up 8) 8)

  4. Hej alle sammen. jeg har også brugt den i omkring et halvt år og den kan godt anbefales. Bruger den hver morgen ved morgenbordet 😛

  5. Rigtig fin app. Har brugt den i lang tid og den sparer mig en masse plads da jeg ikke behøver at have andre nyheds applikationer installeret 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email