MobilePay – overfør og send penge via din smartphone

Mobilepay Danske Bank

Via Danske Banks nye app, MobilePay,  kan alle (uanset bank) overføre penge via mobilen. 

Danske Banks nye applikation gør det nemt at sende penge til vennen der lige har lagt ud for en gang frokost på den irske. Det kræver dog at modtageren også har app`en installeret, at du er over 15 år, at du er privatkunde, og at du har modtagerens telefonnummer (du kan bruge MobilePay uanset hvilken bank du har).

 – Indtast et telefonnummer og overfør penge via mobilen

Tilmeldingen kræver:

  • Eget dansk telefonnummer
  • Eget dansk betalingskort (VISA, mastercard, Dankort osv)
  • En dansk bankkonto
  • En mailadresse der er gyldig

Google-Play-Download-ikon-ADet er muligt at overføre op til 1000 kr. om dagen, men max 500 kr. per overførsel. Beløbsgrænsen årligt er 18000 kr.

Det er også muligt at anmode om penge, se de gennemførte transaktioner, samt at følge med i forbruget.

Mobilepay

Tak til Hannemor for tippet. 

(11) kommentarer
  1. Og havd er det ved når det kan koste dig ekstra at overføre penge?

    “Bemærk, at kortudsteder kan opkræve gebyr for brug af kortet.”

  2. App’en virker fint, men jeg finder det meget underligt at den kun kan installeres på hver anden HTC Desire telefon. ( Har prøvet på ialt 4 stks nu) På de andre får man beskeden på Google Play at telefonen ikke er kompatibel. De 4 telefoner er af samme model, men dem der ikke er kompatible har en nyere version af Android, v 2.2.2

    1. det lyder da underligt 🙂 Det vil sige at du kun kan få den til at virke på dem der har en ældre version og 2.2 er endda jo en gammel svend 😛

      1. Har fundet ud af det. Jeg tog fejl mht. Android versionen. Dem der driller har version 2.2.2 og dem hvor MobilePay virker har Android 2.3, så det er der den skiller. Må jo se om ikke jeg kan få tvunget en 2.3’er ind på de to telefoner når nu der åbenbart ikke bliver sendt flere opdateringer ud til Desire.

          1. Tjae, både og. MobilePay virker ikke med Android 2.2 eller ældre, men jeg fik da tvunget en nyere Android 2.3 ind på den ene HTC Desire telefon. Af ukendte årsager kunne jeg dog ikke gøre dette med den anden Desire, så det er jo ikke en perfekt løsning og heller ikke helt nemt.

  3. Bare lidt nedtur at modtageren skal have MobilePay installeret også 🙁
    Det er da en ommer.

  4. Det var så lidt Høy 🙂 dig og Peter giver jo tit os andre gode tips så jeg skal nok en anden gang også sige til hvis jeg falder over noget som i ikke har dækket.

  5. Mig og min mor har lige prøvet at overføre penge via min samsung galaxy s 3, og det virkede 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email