Få en betalings-app gratis hver dag med “Dagens App”

Dagens app DK

Dagens App er en must have app til din Android smartphone og tablet, og konceptet med at vi hver dag kan installere en ny betalings-app ganske gratis, har netop fundet vej til Danmark. 

Hvis der er noget Androiderne elsker, så er det danske gratis smartphone apps. Dagens App (som er navnet på app`en) indeholder begge dele og mere til.

Ikke blot er Dagens App gratis at downloade, men du kan hver dag installere en app der normalt koster penge…og det ganske gratis.

Konceptet har været kendt i udlandet, men i Danmark er det noget nyt. 

Øverst i menuen inde i Dagens App kan du trykke på sparegrisen og se hvor mange penge du har sparet. Jeg vil råde jer til at læse beskrivelsen for de forskellige apps omhyggeligt hver dag, da der f.eks i dag i beskrivelsen er beskrevet hvordan du kan opgradere til pro-versionen af app`en.

Opdateret: Valutakonverteren (som i ser på billedet øverst) er ikke længere tilgængelig, men det er derimod et spion-kamera der er sat ned fra 14 DKR til 0 DKR. Linket virker dog ikke pt, da Google Play stadig vil have 14 kroner for den…opdatering følger….

Opdatering: Nu virker linket fra app´en således at den er gratis. Husk at læse beskrivelsen, der står hvordan du kan få den fulde version.

Det er muligt at få en notifikation hver gang der er en ny app til rådighed.

Vi har prøvet app`en på både smartphone og tablet, og den understøtter begge, dog er den mere behagelig at bruge på en smartphone.

Du kan hente Dagens App gratis via Google Play.

For en god ordens skyld, så er konceptet IKKE dansk. Grunden til at vi har placeret den i nye danske Android apps er at brugerfladen i app`en er dansk.

Dagens App kommer på listen over 100 gode gratis gratis smartphone apps.

Dagens-App-Android 

(7) kommentarer
  1. Det virker da fint nu på min spritnye XPPERIA Z 😛 Ja, undskyld jeg reklamerer men det er første gang i mange år jeg har brugt så mange penge på en smartphone men jeg er ikke skuffet 🙂

  2. jeg kunne også fint hente den valutakonverter. Jeg hentede den lige efter at i publicerede artiklen men den anden kan jeg heller ikke få gratis 🙁

  3. Jeg hentede bare trial versionen istedet og intastede “appoftheday”, og bingo… full version 🙂

  4. henrik: den fra i går hentede jeg uden problemer med den kamaraspion app kan jeg heller ikke hente…jeg kontakter dem…

  5. Installerede dagens app, trykkede på grøn gratis knap – men ende med at skulle betale alligevel.

  6. det var da en god handel. det er lidt utroligt at det er muligt på den måde for man jo gå ud fra at der virkelig er mange der bruger denne her fine tjeneste da den er gratis %: %:

Skriv kommentar
account_circle
email