Marvel Contest of Champions – få en 2 stjernet Ant-Man gratis

thumb contest-of-champions

Log ind og modtag Ant-Man ganske gratis.

Contest of Champions er et yderst populært spil, og spillet egner sig både til større børn og voksne.

Er du selv “summoner” (det er man i spillet) og spiller Contest of Champions på din Android smartphone eller tablet, så kan du ved at logge ind, modtage en 2 stjernet Ant-Man, 10.000 battlechips, samt 3000 guldstykker.

Tilbuddet er udelukkende til Android brugere på nuværende tidspunkt og skal selvfølgelig ses i forbindelse med at “Ant-Man” kører i biograferne verden over netop nu. 

I spillet skal du kæmpe med superhelte og skurke fra Marvel universet, og Contest of Champions er ikke et spil for dig der elsker hurtige overståede spil. Det tager nemlig rigtig mange måneder at få bygget heltene op, og spillet er opbygget således at det er rigtig svært at få heltene opgraderet.

 – Marvel Contest of Champions playliste

 – Contest of Champions – Mastery Dexterity

Er du ny i spillet skal du derfor hurtigst muligt melde dig ind i en alliance, dette giver dig en masse fordele og mulighed for at vinde flere præmier.

Spillet er gratis at hente via Google Play og jeg kan anbefale spillet til børn fra 7 år og opefter. Da der kæmpes synes jeg dog at du som forældrer selv skal tjekke spillet ud inden dit barn går ombord i det.

 – Doctor Strange – the best hero in Marvel Contest of Champions

NB: Er du aktiv spiller kan du finde “Høy Avengers DK” alliancen (tag: HADK) og så smide mig (Morten Høy) en forespørgsel, så skal jeg sørge for at du kommer ind (tror vi har 10 inaktive medlemmer). 

 – Pixel Gun 3D weapon review – Bastion

 – Pixel Gun 3D review – Ka-Boom UP2

 – Pixel Gun 3D review – Anti-Hero Rifle

Hvordan får jeg en 4 stjernet helt i Contest of Champions?

Skriv kommentar
account_circle
email