Samsung Galaxy S6/Edge kan opdateres til Android 5.1.1 Lollipop

thumb sgs6-android-lollipop-511

Android 5.1.1 Lollipop er klar til Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge kan opdateres til Android 5.1.1 Lollipop via OTA, og opdateringen er netop nu inde over Danmark.

Sommerferien er over os, og selvom vi får i år holder helt fri fra skriverier og osv, så dukker der nogen gange nogle nyheder op der bare skal ud.

At Samsungs topmodeller, Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, i skrivende stund kan opdateres til Android 5.1.1 Lollipop, må siges at høre under denne kategori, og vi har netop den Galaxy S6 Edge som vi har liggende her på redaktionen.

Opdateringen bliver udrullet via OTA hvilket betyder at det ikke er nødvendigt at hive kabler frem fra skuffen og tilslutte din Galaxy S6/Edge til din PC.

 – Samsung Galaxy S6/Edge tips og tricks

Opdateringen fylder 642 MB og det rådes derfor til at opdatere via wifi medmindre du har masser af data i dit mobilabonnement.

Efter endt opdatering lander vi på versionsnummer FXXU2BOG1 (artiklen fortsætter under screenshottet, tak til Jan Klintø). 

galaxy-s6-android-lollipop-511Forlæng batteritiden på Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

Vi har desværre ikke tid til at gennemgå alle detaljer i den nye opdatering, men vi vil selvfølgelig komme nærmere ind på dette når vi starter op igen efter ferien.

Der er dog en enkelt ny funktion som vi lige vil nævne, og nej vi taler desværre ikke om brugerprofiler. Det er sådan at Samsung har fjernet muligheden for brugerprofiler i deres egen version af Android Lollipop, og vi har ellers tidligere rapporteret at flere kilder med indblik i sagen har bekræftet at Samsung vil tilføje brugerprofiler i Android 5.1.1, hvilket altså ikke er tilfældet.

Det betyder at du stadig er nødt til at bruge privat tilstand på SGS6/Edge hvis du låner den ud.

Nå, lad os nu komme til sagen…noget af det som Samsung har fået kritik for på Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge er batteritiden, og Android 5.1.1 bringer nu en ny mulighed med sig i henhold til dette.

 – Test af den originale trådløse oplader til Galaxy S6/Edge

Hopper du ind i dine indstillinger og herefter batteri, så vil du se at der er kommet et nyt menupunkt der hedder “optimering af batteri”.

Her kan du nu vælge hvilke applikationer og spil der ikke skal fortsætte med at køre i baggrunden når du ikke bruger dem. Hvis du f.eks vælger at Netflix skal stoppes automatisk, så vil netflix blive lukket helt ned og fjernet fra RAM hvis ikke du har brugt Netflix i 10 minutter.

Skal du atter ind og se “Between” er du derfor nødt til at starte Netflix op forfra.

 – Galaxy S6/Edge samling

Her skal der dog bemærkes at Android selv er mester i at adminsitrere RAM, men du kan jo tjekke funktionen ud og se om du synes at den giver noget resultat.

Vi vender tilbage om nogle uger med en længere gennemgang af Android 5.1.1 Lollipop på Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge.

NB: Husk at vi har billig Samsung skærmbeskyttelse i vores AppsAndroid shop, ligesom at du også finder covers til Samsung derinde. Du kan her læse vores anmeldelse af skærmbeskyttelsen.

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier og de bedste tips og tricks direkte på din væg – TRYK HER 

2015-07-15 08.32.18

Kilde: Jan Klintø og Tommy Christiansen

(5) kommentarer
  1. Det er sjovt, efter opdateringen, tænder og slukker min S6 Edge Konstant. Den når ikke engang at loade til pin-kode menuen.

  2. jeg har heller ikke fået opdateringen er der nogen herinde der har det og hvor henne er den hentet

  3. Tja heller ikke noget her til min S6 men der er kommet Lollipop 5.0.2 til min Galaxy Alfa.

Skriv kommentar
account_circle
email