Gode råd til sommeren med din smartphone

thumb sony-tips

Gode råd til sommeren med din smartphone.

Sommerferien står for døren og Sony Mobile har via en pressemeddelse tippet til hvordan du får den perfekte sommer med din smartphone.

Det er marketingsmanager ved Sony Mobile, Morten Johansen, der kommer med gode råd til sommeren med din smartphone, og du behøver ikke at have en smartphone fra Sony for at få glæde af dem.

Sommerferien er lige rundt om hjørnet, og når danskerne pakker til ferien, tager de altid deres smartphone med. Faktisk vil folk hellere undvære solcreme, solbriller og badetøj end deres smartphone , når turen går sydpå eller ud i det danske sommerland.

Tips til en god sommer med din smartphone:

  • Tager du billeder i f.eks direkte sollys og billedet ikke bliver så godt kan det indbyggede fotoprogram muligvis pifte billederne op.
  • Husk at tjekke op på om dit hukommelseskort i mobilen har kapacitet nok til ferien da billeder og videoer fylder meget. Downloader du film for at se dem offline skal du måske bruge et større micro SD kort.
  • Husk løbende at uploade dine billeder til skyen i løbet af ferien så har du har en backup af dem i fald du skulle miste din mobil (pas på roamingtaksterne i udlandet).
  • Direkte sollys gør din smartphone varm, hvilket kan skade batterierne. Tag den med ind i skyggen. Din egen krop afgiver også varme så hvis du f.eks dyrker motion er det bedste at opbevare din smartphone i en løssiddende lomme eller i et hylster.
  • Vand: Nogle smartphones er vandtætte, som f.eks Sony Xperia Z3+ der ses på billedet øverst i artiklen, og kan godt tåle at de bliver tabt i havebassinet eller de bliver brugt i regnvejr. Er din smartphone ikke vandtæt er der stor forskel på om den får lidt regn på sig eller om den bliver tabt i et bassin og saltvand kan være den rene dødsdom. Husk derfor et vandtæt hylster ved stranden og ved poolen. Taber du den i ferskvand skal du skynde dig, hvis muligt, at tage batteriet ud af den og læg batteriet til tørre. Du kan evt kontakte din forhandler som kan hjælpe dig med at checke om alt er tørt før du atter placerer batteriet i din smartphone. Har du ikke en vandtæt smartphone kan du f.eks bruge et trådløst headsæt når det regner.
  • Er din smartphone vandtæt er den også støvtæt, ellers brug et cover eller en bumper. Det kan ikke blot hjælpe med at holde skærmen fri for ridser, men også med at holde støv væk.
  • Husk at have en oplader med på ferie. En god idé er at have en oplader med til stik-kontakten og til f.eks cigaret-tænderen i bilen eller lignende, og skal du til udlandet kan du købe en adapter til el-stik. En bærbar oplader er også ret nyttig hvis du tilbringer tid i naturen.

God sommer til jer alle. 

NB: Husk vi har tilbud på skærmbeskyttelse i vores webshop.

Skriv kommentar
account_circle
email