LG G4c kommer til Danmark – se den danske pris og specs

thumb lg-g4c

Se den danske pris på LG G4c.

LG G4 er navnet på LG´s nuværende flagskib, og denne har netop fået følgeskab i form af en lillesøster der lystrer på navnet LG G4c, og altså er det sidste skud på stammen af tilføjelser til LG´s G4 familie.

LG G4c befinder sig i det vi kalder mellemklasses-mobiler, og kan altså ikke sammenlignes med LG G4 på nogen måder når det kommer til specifikationer.

 – LG G4 anmeldelse

Når det er sagt, så ser det ud til at specs og pris ligger godt i hånd sammen, og LG G4c giver dig både en stor skærm, samt LTE.

LG G4c specs:

  • 5″ IPS skærm med en opløsning på 1280 x 720 pixels (294 ppi).
  • Android 5.0 Lollipop.
  • 1.2 GHz quadcore processor (Snapdragon 410 chip).
  • 1 GB RAM.
  • 8 GB ROM (intern hukommelse) med mulighed for at udvide denne via micro SD-kort op til 128 GB.
  • Batteri: 2.540 mAh (udtageligt).
  • Størrelse: 139.7 x 69.8 x 10.2 mm.
  • Vægt: 136 gram.
  • 4G LTE/wifi/Bluetooth 4.1/A-GPS/Glonass/NFC/USB 2.0/DLNA.
  • Primært kamera på 8 MP og et frontvendt kamera på 5 MP.

Designet er produceret i plastik og der er ikke mulighed for, som med LG G4, at erhverve sig en version med ægte læder som bagbeklædning. 

Kristoffer Ejebro, Nordic Product manager for Mobile Communications LG Electronics, siger om lanceringen af LG G4c:

Den nye tilføjelse til G4 familien er et perfekt eksempel på, hvad vi mener med en prisvenlig smartphone med en premium følelse, og det vil supplere vores flagskib LG G4 perfekt. LG er fast besluttet på at tilbyde produkter i mellemklassen, som både klarer sig godt, er brugervenlige og ser flot ud. Vi er overbeviste om, at forbrugerne vil blive glædeligt overraskede over G4c.

LG G4c dansk pris og tilgængelighed

LG G4c kan erhverves i de danske butikker fra slutningen af juni og versionen der kan købes i Danmark er med LTE (4G). Den bliver lanceret i farverne “Metallic Gray”, “Ceramic White”, og “Shiny Gold” og har en vejledende dansk udsalgspris på 1.990 DKK.

Mere fra pressemeddelsen:

LG G4c har et bagkamera på 8MP og et selfie-kamera på 5MP som tager flotte billeder i alle situationer. Kameraet er også udstyret med smarte LG funktioner såsom Gesture Shot, Glance View og selvfølgelig Knock Code som hurtigt og let tænder og låser telefonen op med et par tryk på skærmen.

Den høje opløsning HD IPS-skærm er baseret på en In-Cell Touch teknologi, der giver en mere levende, visuel og intuitiv oplevelse sammenlignet med andre smartphones i samme prisklasse. G4c’s design er inspireret af LG G4 med en minimalistisk bøjning for en bedre komfort, en mere elegant profil og forbedret holdbarhed.

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier og de bedste tips og tricks direkte på din væg – TRYK HER

Skriv kommentar
account_circle
email