Sony Xperia Z3+ er lanceret i Danmark – se specs og dansk pris

thumb sony-xperia-z3

Sony Xperia Z3+ er lanceret.

Sony Xperia Z3+ er netop blevet officielt lanceret i Danmark og vores udsendte medarbejder Keld Daugaard var til stede under lanceringen, og du kan se nogle af de billeder han tog herunder, samt specifikationerne på den nye Sony smartphone.

Sony Xperia Z3+ er navnet på Sony´s nye smartphone internationalt og den blev lanceret på den anden side af kloden under navnet Sony Xperia Z4.

Til trods for at der ikke indgår et “4” i navnet herhjemme skal du dog ikke lade dig snyde ved at tænke at der ikke er noget nyt under solen, for der er en række forbedringer der gør Sony Xperia Z3+ til et virkelig spændende produkt.

Nu har selv levet med Sony Xperia Z3 i et halvt år og er yderst tilfreds med den, men hvis der var en ting jeg gerne ville have forbedret, så var det muligheden for ikke at skulle åbne ind til opladnings-usb stikket hver gang den skulle tilsluttes opladeren.

Opdateret: Se vores danske unboxing video herunder.

Dette “problem” (eller dovenskab fra min side) er løst på den nye Xperia Z3+ og som du kan se på billedet herunder har Sony benyttet en åben indgang og det uden at gå på kompromi med noget af det vi elsker dem for, nemlig deres IP klassificering der gør at deres produkter er vandtætte.

Dette er da også et af deres salgsargumenter og især fordi at hverken andre konkurrerende topmodeller som f.eks Galaxy S6, LG G4, eller Galaxy S6 Edge ikke tilbyder et vandtæt design.

2015 - 9

Skærmen er på 5.2″, (Triluminos IPS) ganske som på forgængeren Xperia Z3, og i fuld HD opløsning (1080 x 1920), og med ekstra lysstyrke på 700 cd.

Størrelsen er i forhold til Xperia Z3 uforandret, dog er Xperia Z3+ 0.4 mm tyndere, samt 6 gram lettere (144 gram).

Der er 32/64 GB intern hukommelse og mulighed for at udvide hukommelsen med micro SD kort op til 128 GB og dette er en stor forbedring i forhold til forgængeren der kom med 16 GB intern hukommelse.

Der vil være Android 5.0.2 Lollipop installeret fra start og du kan se her hvordan Sony´s Android Lollipop ser ud.

 2015 - 2

For at få det hele til at køre flydende er der en Snapdragon 810 processorchip fra Qualcomm med intet mindre end 8 kerner. halvdelen af dem er clocked til 2.0 GHz og den sidste halvdel til 1.5 Ghz, hvilket er med til at give længere batteritid.

Netop batteritiden er også et af salgsargumenterne for Sony Xperia Z3+ og hvis den holder batteri lige så godt som lillebroderen Xperia Z3, der efter min mening er den smartphone der pt har den bedste batteritid, så ser det godt ud.

 – Sony Smartwatch 3 test

Batteriet er iøvrigt på 2.930 mAh og der er 3 GB RAM at gøre godt med. 

Batteriets størrelse på Xperia Z3+ er lidt mindre end batteriet i Xperia Z3 på 3.100 mAh, men til gengæld kan du via Quick Charge teknologien oplade Xperia Z3+ på under en time.

2015 - 1Designet er udført i aluminium med glas på front og bag, og bagpå sidder det samme 20.7 MP kamera som i Xperia Z3 og i Xperia Z3 Compact, et kamera der hører til toppen af poppen når det kommer til mobilkameraer.

Sony Xperia Z3+ dansk pris

Man kan faktisk allerede i dag forudbestille Xperia Z3+ der vil lande i de danske butikker sidst i juli, og til en vejledende udsalgspris af 5.499 DKK.

Sony Xperia Z3+ kommer i farverne kobber, aqua grøn, hvid, og sort, og hvis du bestiller inden den 25. juni smider Sony et Action-cam med i prisen (model HDR-AZ1). Sidstnævnte koster omkring 2.500 DKK som du altså sparer ved at forudbestille en Sony Xperia Z3+.

Vi vil som altid holde jer opdateret på Facebook, Google + og Twitter når vi modtager Xperia Z3+ til test og den bliver en del af vores produkt-test.

(6) kommentarer
  1. urra hva så HR Høy det samme spørgsmål som altid skal du have den? ser ud til at du har lidt en forkærlighed for sony mobiler 😛 det har jeg også 8) 8)

    1. Jeg er faktisk begejstret for de fleste producenters produkter og holder mig ret neutral i min anskuelse af de forskellige enheder når jeg tester dem, men jo, i privaten har jeg de sidste par år været rigtig glad for Sony’s Xperia produkter (går ud fra at det er det du mener, altså hvilke produkter jeg render rundt med derhjemme i lommen) især grundet det vandtætte design, kameraet og batteritiden..

Skriv kommentar
account_circle
email