Samsung vil have danskerne til at slå op med deres gamle telefon

thumb samsung-galaxy-s6-edge

Samsung vil have os til at droppe vores gamle mobiltelefon.

Der er ingen grund til at blive i et usundt forhold. Det er på tide at komme videre…Dette er budskabet i Samsungs nye digitale kampagne, “Move On”, og meningen med kampagnen er at Samsung på en humoristisk måde vil hive fat i danskernes forhold til deres smartphones, bla. via de videoer du kan se længere nede i artiklen samt en quiz på Facebook der fortæller om det er kæresten eller mobilen der får mest opmærksomhed.

Du kan selv tage testen via dette link.

Kampagnen har fokus på danskernes forhold til deres mobiltelefoner, og kampagnen sidestiller dette med vores parforhold.

Vores analyser viser, at danskerne er meget tryghedssøgende, når det gælder forholdet til deres smartphone. De forbinder det med besvær og usikkerhed at skifte til et andet brand eller styresystem. Med denne kampagne, vil vi på en humoristisk måde, give danskerne et blidt skub ud af deres comfort zone, når det kommer til deres valg af telefon. Vi er naturligvis ikke ude på at opfordre folk til at slå op med deres kæreste, men parallellen til parforholdet og det humoristiske twist i kampagnen skal få folk til at stoppe op og tænke over forholdet til deres smartphone.

Et banner der er tilknyttet kampagnen viser Samsungs nye Galaxy S6 Edge (som også ses øverst på billedet i denne artikel) og med ordene”: Do you dare to move on”, og du kan læse vores test af Galaxy S6 Edge her, og vi har været rigtig tilfredse med produktet, ligesom at vi også var glade for Samsung Galaxy S6.

Begge førnævnte produkter skal blandt andet konkurrere med LG G4 om at vinde vores hjerter og at dømme på de seneste salgstal for Galaxy S6 serien går det i den rigtige retning for Samsung.

Du kan evt følge vores Galaxy S6/Edge samlingGoogle +, eller tjekke vores Galaxy S6 playliste eller Galaxy S6 Edge playlisten.

Relaterede nyheder om Galaxy S6 Edge:

 – Tips og tricks til din SGS6 og S6 Edge

 – Galaxy S6 Edge Clear View cover ridser skærmen (få 10% på alternativer)

 – Galaxy S6 serien når 10 millioner mærket

 – Samsung vil lancere Iron Man udgave af Galaxy S6 Edge

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER 

Skateren Rune Glifberg

Move On

(4) kommentarer
  1. Hvis de bibeholder udskifteligt batteri og SD kort i Note serien – og også selv “slår op” med TouchWiz bloat og gerne også TouchWiz’s ulidelige design, så måske værd at overveje – på længere sigt. I det mindste låser de typisk deres bootloader op så man kan smide ordentlig custom firmware på uden de store problemer – og der er meget support på xda-developers.
    Bloatware er sikkert stærkt medvirkende til at S6 har så ringe batteritid, udover et nedgraderet batteri selvfølgeligt.
    At de nu følger Apple’s strategi for at tjene flere penge fra “planned obsolecense” og at man skal købe de samme GB i hver ny telefon til overpris, i stedet for at genbruge sit gamle SD kort (jeg regner med at bruge mit 128GB kort mange år frem) får i hvert fald mig til at stå af. Apple har meget, der er skidt, men deres batteritid er vist god, så vidt jeg har hørt. Det glemte Samsung lige at kopiere med den nye S-serie.

Skriv kommentar
account_circle
email