LG er atter klar med en promo-video for LG G4

thumb lg-g4-kamera-video

Se den nyeste promo-video for kameraet i LG G4.

LG ved udmærket godt at det for tiden er Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge der løber med alt opmærksomheden, så for at holde os til ilden og bevare fokus på den kommende LG G4, har de i løbet af de sidste uger både vist os billeder og displayet på LG G4, de har vist os kameraet på LG G4, samt G4´s nye UX brugerflade.

Nu er de så klar igen, og denne gang er det en proffessionel fotograf, Colby Brown, der tager et kig på kameraet i LG G4, og du kan se hele videoen længere nede i artiklen.

Det primære 16 MP kamera i LG G4 er det mest avancerede kamera til dato i en LG smartphone og ligesom på tidligere modeller som f.eks LG G2 vil der være rigtig optisk billedstabillisering at finde.

I forhold til kameraet i forgængeren, LG G3, vil kameraet i LG G4 med et blændetal på f/1.8, få 80% mere naturligt lys ind, hvilket ifølge LG resulterer i gode billeder i dagslys, samt af personer i bevægelse.

Kameraet foran er på 8 MP og har et IR-filter der skulle gøre det perfekt til selfies.

LG G4 vil blive lanceret den 28. april og du kan med fordel følge os på Facebook eller Twitter for at blive holdt opdateret når tiden nærmer sig.

LG G4 vil komme med en 5.5″ QHD skærm (1440 x 2560), have en Snapdragon 810 chip, 3 GB RAM, samt 32 GB intern hukommelse med mulighed for isætning af micro SD-kort op til 128 GB.

Tilbud: Husk at vi har tilbud på LG skærmbeskyttelse, og du kan allerede nu forudbestille skærmbeskyttelse til LG G4 eller LG G4 panserglas i vores AppsAndroid shop.

Du kan iøvrigt her læse vores test af panserglas og beskyttelsesfilm.

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email