Sony Xperia Z4 i ren metal og med fingeraftryks-scanner?

thumb Sony-Xperia

Sony vil muligvis lancere Sony Xperia Z4 i ren metal.

2015 har allerede givet os nye topmodeller som f.eks Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, og nu vender vi snart blikket imod LG G4 og derefter er det Sony Xperia Z4´s tur til at få opmærksomheden.

Vi har i løbet af de sidste par uger set flere billed-læk af Sony Xperia Z4, men skal vi tro på Twitter-lækkeren, @Vizileaks, er de tidligere læk ikke billeder af Sony Xperia Z4, men af en anden model.

Ifølge Twitter-lækkeren vil Sony nemlig til september lancere Sony Xperia Z4, og det bliver i ren metal og med fingeraftryks-scanner.

 – Sony Xperia Z4 Tablet dansk pris og specs

Der medfølger ingen info om hvor denne scanner vil blive placeret, men Sony tog tilbage i 2012 patent på et “sensor-udstyret display”, så dette vil ihvertfald være en mulighed.

Opdateret: Sony Xperia Z4 er lanceret i Japan

Sony har tidligere på året givet udtryk for at de vil lave om på deres cyklus når det kommer til lanceringer af smartphones og tablets, og istedet for at lancere nye produkter hvert halve år vil de fremover lancere en ny topmodel én gang om året.

Sony´s sidste serie af topmodeller, Xperia Z3 serien, som indeholder Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Compact, og Sony Xperia Z3 tablet Compact, blev lanceret side om side med Sony Smartwatch 3 og Smartband Talk først i september 2014 ved IFA, så tidsmæssigt vil det passe meget godt hvis det bliver til IFA 2015 vi får Sony Xperia Z4 at se.

Husk at alt dette på nuværende tidspunkt blot er rygter.

Herunder ses nogle af de læk der var vedhæftet i nogle af de mails som via det store omtalte hack ved Sony for måneder tilbage er blevet offentliggjort og du kan selv surfe rundt og tjekke dem ud via dette link.

Billederne giver lidt indblik i hvordan designerne hos Sony tænker og der er både bud på en smartphone i glas og meget mere.

Vi holder jer selvfølgelig opdateret på Facebook og Twitter, og husk at vi netop nu har tilbud på panserglas til Sony produkter via vores AppsAndroid shop. Du kan iøvrigt med fordel læse vores test af panserglas og beskyttelsesfilm.

Som altid, hvis du har brug for hjælp, kan du få dette i vores Android forum.

 

 

 

 

Kilde via Xperiablog

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email