Samsung arbejder på Android 5.1 Lollipop til Galaxy S6/Edge

thumb sgs6-screenshot

Samsung skulle angiveligt arbejde på Android 5.1 til Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge.

Der er ingen tvivl om at det er Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge der disse dage stjæler rampelyset, og ifølge en hjemmeside vil disse to enheder snart blive opdateret til Android 5.1 Lollipop.

Det er atter en gang hjemmesiden SamMobile der via deres insider ved Samsung Electronics har lækket fortrolige oplysninger om den kommende opdatering.

Der gives dog ikke noget information om hvad opdateringen vil indeholde og hvilke forbedringer og fejlrettelser den vil bringe med sig, men Samsung skulle altså angiveligt arbejde på at få den færdig.

Samsung har i deres egen version af Android Lollipop deaktiveret muligheden for at oprette brugerprofiler, så om denne funktion vil blive en del af Samsungs Android 5.1 håber vi på.

Samsung har ikke givet grund til hvorfor brugerprofiler ikke er en mulighed, men sidder du med en SGS6/Edge kan du som alternativ bruge privat tilstand.

Info om SGS6 og Edge:

Du kan læse mere her om Galaxy S6 i vores test, samt kan du her finde vores test af Galaxy S6 Edge.

Er du mere til videoer kan du med fordel tjekke vores Samsung Galaxy S6 playliste og vores Galaxy S6 Edge playliste.

Du kan se her hvordan du tager et screenshot på SGS6 og Edge, og husk at vi har tilbud på tilbehør til SGS6 og Edge i vores AppsAndroid shop.

Har du brug for hjælp til dit Samsung produkt er du velkommen i vores Samsung forum.

Kilde

Skriv kommentar
account_circle
email