Motorola lancerer den nye Moto E 4G

thumb mote-e

Mote E er lanceret. Se specifikationerne på den nye smartphone.

Motorola lancerede sidste år Moto E der er en produkt-linje af smartphones til billige penge.

Nu går de skridtet videre og lancerer den nye Moto E 4G der kommer med LTE (4G), en 4.5″ qHD skærm med en opløsning på 540 x 960 pixels, 1 GB RAM, 8 GB intern hukommelse, fronthøjtalere, og en 1.2 GHz quadcore Snapdragon processor.

Bagpå finder vi et 5 MP kamera (kan optage i 720p) og foran et 2.2 MP kamera.

Batteriet er på 2390 mAh og Moto E 4G kommer med Android Lollipop installeret fra start.

Moto E 4G måler 129.9 x 66.8 x 5.5 mm og vejer 145 gram.

Der er WIFI, Bluetooth og A-GPS, men ingen NFC at finde på Moto E 4G.

Fra pressemeddelsen:

Moto E har to kameraer: et 5 megapixel kamera på både bagsiden og forsiden af telefonen, hvilket gør den perfekt til at tage selfies eller til at foretage videoopkald med familie og venner. Motorolas Quick Capture-funktion gør det let at aktivere kameraet hurtigt uden at bruge skærmen eller telefonens menu. Når du har Moto E i hånden, ryster du håndleddet to gange, og så starter kamera-app’en. Hvis du vil tage en selfie, skal du bare ryste håndleddet igen for at skifte til kameraet på forsiden af telefonen.

Tilfør flotte farver til din smartphone med Motorola Bands og Grip Shells3, der let kan udskiftes alt efter smag og behov. Moto E er enten sort eller hvid, og så kan du vælge mellem seks forskellige Motorola Bands for eksempel i turkis eller hindbærrød, eller du kan sætte en farverig Grip Shell på telefonen for at sikre den mod skrammer og pletter.

Moto E 4G vil være tilgængelig i de danske butikker fra i slutningen af marts. Der er ikke oplyst en vejledende udsalgspris i pressemeddelsen, men den står til 109 Euro hvilket omregnet er omkring 820 danske kroner.

Moto E 4G bliver en konkurrent til Sony Xperia E4 LTE der netop også er blevet annonceret.

Skriv kommentar
account_circle
email