Se den nyeste teaser for Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

thumb sgs6-teaser

Atter en video-teaser for den kommende Samsung Galaxy S6 er offentliggjort.

Tiden for lanceringen af den næste Samsung Galaxy topmodel, Galaxy S6, er snart over os og Samsung er traditionen tro ved at skabe opmærksomhed på deres næste flagskib.

I sidste uge viste vi jer den første video-teaser for SGS6, og herunder kan i se den anden teaser, der ligesom den første teaser har fokus på glas, metal, og kurvet design.

Der har længe gået rygter om at Samsung ville lancere en version af den kommende Galaxy S6 med en buet skærm kaldet Galaxy S Edge/Galaxy S6 Edge, og efterhånden ser det ud til at der er hold i disse rygter.

 – Er dette SGS6?

Samsung gjorde det samme da de lancerede Galaxy Note 4 i form af Galaxy Note Edge.

Kører du 37 sekunder ind i videoen kan du få et lille glimt af SGS6, og umiddelbart ser det ud til at mange læk der har været er i overensstemmelse med hvad Samsung viser os i videoen.

 – Samsung tips og tricks

SGS6 forventes at komme med en forbedret fingeraftryks-scanner, 3 GB RAM, en 5.5″ QHD Super Amoled skærm, samt et 20 MP kamera og 16/32 GB intern hukommelse.

Den vil være vandtæt ligesom forgængeren Samsung Galaxy S5 og have Android Lollipop installeret fra start.


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Samsungs næste topmodel vil blive lanceret den 1. marts op til MWC 2015, og det er også her vi vil få HTC One M9 at se. Det ser desværre ud til at vi må vente med at se LG G4 og Sony Xperia Z4.

Husk at du altid kan få hjælp til din Samsung mobil eller tablet i vores Samsung forum.

Via Jmolholm 

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email