Swooper – ny dansk deal site til mobilbrugere

Ny dansk gratis app giver dig tilbud, shopping, rabatter osv, i en enkelt applikation.

Den nye brugervenlige applikation og det mobilbaserede koncept Swooper® er gået i luften februar 2012.

Ambitionen med Swooper® er at stimulere handlen i detailbutikker og restaurationer, ved at forbrugerne sparer tid og penge. Den er tilgængelig på Android Market, Apple’s AppStore, facebook og fås naturligvis gratis.

Alle er inviteret og det eneste det kræver er en Smartphone. Download Swooper® gratis, og lad GPS’en arbejde for dig. Swooper® tilgodeser både detailhandlen der yder rabatten, men også forbrugeren der gerne vil orientere sig, og prøve noget nyt. Alle brugere opretter en profil hvor de fortæller hvilke emner de interesserer sig for, og så sørger applikationen for du kun ser og hører om relevante tilbud.

”Idéen med løsningen er at gøre det nemmere for folk at finde vej til gode oplevelser og tilbud,” udtaler folkene bag og fortsætter: “Danskerne har allerede taget godt imod løsningen, men det er klart, at det er først når vi kommer på tværs af landegrænser at det for alvor kommer til at give udbytte.”

 

Hent Swooper på Android market

.Tryk for at zoome

Swooper_app_1 Swooper_app_2


Swooper® er ejet af Smartsaver som er et nystartet softwareudviklingshus, som beskæftiger sig med den mobile platform. Det er også dem der står bag artiklen her.

Skriv kommentar
account_circle
email