Google´s kalender får atter månedsvisning

thumb google-kalender

Bruger du Google´s kalender vil du glædes over at månedsvisning atter er tilbage.

Android 5.0 Lollipop har bragt mange gode funktioner med sig som blandt andet Smart Lock og muligheden for at oprette brugerprofiler, samt et helt nyt og mere stilrent fladere design.

NB: Har du en Samsung Galaxy S6 eller en Samsung Galaxy S6 Edge (eller enhver anden Samsung enhed der er opdateret til Android Lollipop) har du ikke mulighed for at oprette brugerprofiler, men du kan tjekke vores guide til alternativ til brugerprofiler på SGS6/Edge.

Efter annonceringen af Android Lollipop begyndte Google at opdatere deres egne applikationer således at designet matchede til Android Lollipop. Én af disse applikationer var Google´s kalender, og da den for noget tid tilbage blev opdateret var månedsvisningen pist væk.

Dette har brugere af kalenderen været utilfredse med og Google har altså nu opdateret kalenderen så månedsvisningen atter er tilbage.

Du kan opdatere eller installere kalenderen via Google Play, og imens du er derinde kan du lige så godt installere vores gratis app også.

Der er også kommet en anden ny funktion der deler skærmen over i to (se billedet herunder) så du har overblik over både månenden, samt dagen.

Kalenderen adskiller sig fra nogle af de andre standard kalendere som de forskellige producenter smider i deres brugerflade (dette er standard kalenderen i Android) ved at der er store billeder og mange farver.

Husk at du ved at følge os på Facebook eller Google + får vores tophistorier direkte på din væg. Har du problemer med en app eller et spil er du velkommen i vores Android apps og spil forum.

De screenshots du ser i denne artikel er taget via Sony Xperia Z3 Tablet Compact, men alle muligheder og funktioner der er omtalt her i artiklen er også tilgængelig på Android smartphones.

Screenshot 2015-04-14-08-58

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email