Download: Google Maps 9.0 med Material Design

thumb google-maps

Google Maps med Material Design kan downloades netop nu.

Google arbejder for tiden hårdt på at opdatere deres applikationer så de matcher med “Material design” der blev introduceret i forbindelse med lanceringen af Android 5.0 Lollipop.

Material Design giver os en mere flad, men samtidig mere 3D agtigt brugerflade og i løbet af de sidste par uger er flere af Google´s apps blevet opdateret så de matcher hinanden og ikke mindst Android Lollipop.

Har du endnu ikke tjekket dem ud kan du via disse links installere Google´s nye smarte kalender og Gmail 5.0 med understøttelse af Yahoo og Outlook, samt er Google Play for nylig også blevet opdateret ligesom at Google Inbox og Google Fit også er kommet på banen.

 – Hvad får vi med Android Lollipop?

Nu er turen så kommet til Google Maps 9.0 og du kan enten hente det via Google Play (det gjorde jeg i går) eller du kan hente denne apk-fil via min Dropbox.

Det nye Google Maps byder på en helt ny brugerflade med rene linjer og animationer og umiddelbart virker det mere flydende.

Til venstre har du menuen med dine gemte steder og mulighed for at skifte til f.eks Google Earth eller terrænvisning og nederst til højre har du hele tiden mulighed for, via et rundt ikon, at hoppe direkte ind til dine seneste steder.

Som noget nyt er der nu understøttelse af tjenester som “Open table”, en service der gør at du kan bestille bord på de restauranter og spisesteder der understøtter det, og “Uber”, en taxaservice der virker i 45 lande verden over.

Screenshot2014-11-05-22-23-Via Keld Daugaard  

(8) kommentarer
  1. Det var derfor jeg vedhæftet en apk forresten, så de af jer der ikke har den via Google play også kunne prøve den.

    1. Den har jeg selvfølgelig også hentet og installeret, ligesom jeg også har gjort med de øvrige .apk filer du har lagt ud… Mange tak for det 🙂
      Undrede mig bare over, at nogle kan hente fra Play Store mens andre ikke kan… Men jeg kan forstå der ingen “systematik” er i det.

      1. lad mig lige tilføje at jeg tror ikke at der som sådan er noget systematik i det, ihvertfald ikke hvorfor at jeg kan og du ikke kan når vi bor i samme land, der kan godt være noget mere bagved som jeg ikke kender til men jeg vil undersøge det nærmere..jeg kan jo kun blive klogere 🙂

        1. Jeg tror at det har noget at gøre med den enkelte version af telefon man har, jeg har en Sony Z2 men har kun kunne hente de gamle versioner af de apps som Høy har skrevet om de seneste par dage

  2. Sjovt du skriver du har hentet den på Play Store… Jeg kan kun se v8.4.1 derinde.
    Er der forskel afhængig af mobil?
    Har en SGS II, rootet og med KitKat v4.4.4 custom Rom på.

    1. Jeg hentede den via Google play i går aftes via Sony Xperia Z3, men flere i min omgangskreds har også kun den version du har til rådighed… Jeg kan ikke svare på hvorfor desværre, jeg tror det er mere tilfældigt end det har noget at gøre med produktet..

Skriv kommentar
account_circle
email