Prøv S Voice fra SGS5 på SGS4 og Note 3 lige nu

thumb galaxy-s5-s-voice

Er du til S Voice kan du lige nu opdatere den nuværende S Voice app på din Galaxy S4 eller Galaxy Note 3 så du får den fra Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 kommer blandt andet med en ny og forbedret version af Samsungs egen S Voice applikation, og selvom det ikke ligefrem er den app vi bruger mest her på redaktionen (og nej, den understøtter ikke dansk), så kunne det jo være at der var nogle af jer derude der var interesseret i at have den installeret.

 – Se de officielle hands on videoer af Galaxy S5, Gear 2, og Fit

 – Nye videoer viser Samsung Galaxy S5 og Galaxy Gear 2

Da app`en kræver Android 4.4.2 for at fungere er det kun jer med en Samsung Galaxy S4 og en Galaxy Note 3 der pt kan få glæde af S Voice fra Galaxy S5.

Da det er en apk-fil skal du under indstillinger sige ja til at din mobil må installere fra ukendte kilder (det spørger den dog om helt automatisk når du prøver at installere den), og det eneste du skal gøre er at trykke her for at downloade S Voice app`en fra SGS5.

Med S Voide er det muligt via stemmekommandoer f.eks at søge efter restauranter osv, og til trods for at det ikke er på dansk kan man godt (hvis man taler meget tydeligt…hvad jeg åbenbart ikke gør) få noget ud af den.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy Note 3

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S 4

Kilde

(1) kommentar
  1. Hey.
    Hvorfor er det egentligt at S Voice ikke understøtter dansk?
    Er det for svært at få den til at være korrekt i ordlyden?

Skriv kommentar
account_circle
email