Android bliver opdateret med bedre stemmekommandoer

thumb google now search opdatering

Google Now talesøgning modtager i disse dage en opdatering så det i fremtiden er muligt at kalde din mor for mor.

Google Now (hvor du tilgår stemmekommandoer oppe i højre hjørne) er herhjemme efter vores mening ikke meget værd, medmindre man ikke har noget imod at tale engelsk til sin mobil. Det er sådan at Danmark er et meget yndigt, men også meget lille land, så goder som Google Music og køb af produkter direkte via Google Play, er ting vi i Danmark må vente meget længe på. 

Vi tror dog på at Google på et tidspunkt får øje på os, men nok ikke i løbet af de næste par år.

Af den grund har sproget dansk heller ikke første-prioritet hos Google når det kommer til at få udstyret deres tjenester med nye sprog og osv.

 – Kom nemmere i kontakt med dine venner på Google +

Det er klart vi er surre over det (dumme Google), men havde vi selv et firma hvor indtjeningen kunne forøges ved at tilføje et sprog, så ville vi nok osse vælge Tyskland frem for Danmark.

Vi bruger dog selv talesøgning på engelsk, og selvom du ikke taler det flydende så kan du fint bruge det til søgninger på nettet osv, men skal du have gang i en SMS eller et opkald er det ikke meget værd (og ellers er mit engelsk bare sk… dårligt).

 – Nu kan vi ringe fra Gmail

Nå til sagen. En opdatering til Android`s talesøg er i disse dage ved at blive udrullet (du skal ikke foretage dig noget), og det er ikke en opdatering der giver dans kunderstøttelse, men til jer der taler fint engelsk kan søgninger på din smartphone via stemmebåndet i fremtiden bedre genkende de personer du f.eks er i familie med.

Det betyder at Google vil lære dine kontakter at kende således at når du f.eks siger “ring til mor”, så bliver der ringet til din mor. Dette tager self lidt til at lære, men det er et vigtigt skridt i den rigtige retning.

At Google arbejder på at forbedre oplevelsen for os, til gengæld for informationer der måske kan bruge til deres reklamer (Google lever af reklamer) er ganske fint for os, nu må de bare se at komme med noget på dansk.

Kilde

Skriv kommentar
account_circle
email