Anmeldelse af Motorola RAZR MAXX

Motorola RAZR MAXX specifikationer:

  • 4,3″ Super Amoled skærm med en opløsning på 540 x 960 pixels.
  • Batteri på hele 3300 mAh.
  • 1,2 GHz dualcore processor (Cortex A-9).
  • Bluetooth 4,0.
  • 1 GB RAM.
  • 8 MP kamera.
  • Android 2,3 Gingerbread.
  • Vægt: 145 g.
  • Højde: 130,7 mm.
  • Bredde: 68,9 mm.
  • Tykkelse: 8,9 mm.

Tryk på billederne for at zoome


Udseende: Motorola_RAZR_MAXX_test_5

Motorola har her i mine øjne lavet en design-perle. Som jeg altid nævner, så har du og jeg forskellig smag, og den her er altså lige til mine smagsløg…ihvertfald når man ikke kan se bagsiden, der ikke er særlig vellykket. Motorola har ligesom på deres Xoom-tablets, bibeholdt de afrundede hjørner og jeg er vild med designet.

Motorola RAZR MAXX er en stor mobil, og hvis jeg sammenligner med min nuværende Samsung Galaxy S 2, så er Motorola RAZR MAXX både længere og breddere. Dette gør ikke mig synderligt meget, men jeg tænker at der er andre derude der gerne så at skærmen var lidt tættere på kanten.

Under skærmen har vi 4 touch-knapper, nemlig menu, hjem, tilbage, og søg. Og hvor har jeg dog savnet den søgeknap til højre som både LG og HTC har på mange af deres Android mobiler. Samsung havde på Google Nexus S en søgeknap, men nu skal jeg holde “menu” nede i 2 sekunder, hvilket ikke er et problem, men det er nemmere på den anden måde. 

På toppen har vi HDMI, Jackstikket, og micro-USB til opladning og filflyting. HDMI benytter jeg ikke i hverdagen, men som Motorola rigtig har forstået, de gjorde det også på Motorola Defy Mini, så SKAL et jackstik sidde øverst. Nu hvor jeg tænker over det, så gav Google mig hverken min søgeknap eller et jackstik det rigtige sted på deres Galaxy Nexus.

På højre side er slot (indgang) til micro-SIM, og micro-SD kortet.

Bemærk: Der kan kun benyttes micro-SIM. Kontakt din teleudbyder for at bestille et.

Tryk for at zoome 

Motorola_RAZR_MAXX_test_1_copy Motorola_RAZR_MAXX_test_2_copy
Motorola_RAZR_MAXX_test_3_copy Motorola_RAZR_MAXX_test_4_copy

Bagbeklædningen er jeg som før nævnt ikke særlig stor fan af. Hvorfor Motorola har valgt det mønster er mig en gåde, og det passer overhovedet ikke ind i det ellers stilrene design.

Alt i alt består Motorola RAZR MAXX “udseende-testen”, da den i hånden er en pæn mobil.

Bras eller…..

En tung Android mobil er lige med en kvalitests-Android mobil, sådan er det. Da jeg i sin tid købte HTC desire HD var den virkelig tung, men det er samtidig en af de mest robuste mobiler jeg stadig til dato har haft i hænderne.

Motorola RAZR MAXX er en af de tunge drenge, og det giver en god følelse af robusthed og kvalitet når du bærer rundt på den. Motorola har ordnet det således at du ikke kan pille batteriet ud (det burde heller ikke være nødvendigt med et batteri på 3300 mAh), og det gør jo i sig selv at den ihvertfald sandsynligvis ikke ikke går fra hinanden ved fald på samme måde som hvis bagbeklædningen lige var knipset på.

Selveste porten til micro-SD og micro-SIM virker solid, og da du skal bruge en negl for at hive den op tror jeg at den kan klare et fald uden at gå op. I det hele taget er jeg overbevist om at Motorola RAZR MAXX kan tåle at blive tabt.

Når man trykker hårdt på den virker den solid over det hele, og der er ikke noget der knirker eller giver sig.

Den kan tåle vandstænk, ganske ligesom den nyere Sony Xperia Z.

Browser:

Motorola_RAZR_MAXX_killer_screen

Hvis du har fulgt med i alle anmeldelser af Android mobiler og tablets her på siden, så ved du at jeg altid er utilfreds med browseren. Det har ikke ændret sig, og jeg er stadig af den mening at Dolphin Browser HD er uundværlig.

Det er nemt at tilføje bogmærker, og at lave en status-opdatering på f.eks Facebook, er integreret i browserens top, så det er hurtigt og smertefrit. det er også forholdsvis smertefrit at scrolle i browseren, faktisk er det en af de bedre browsere jeg har testet hvad angår smidighed. Det store problem er som sædvanlig indlæsning af tunge websider, samt måden UI er indrettet på. F.eks irriterer det mig grænseløst at jeg skal trykke menuopdatèr hver gang jeg vil opdatere en side. Jeg benytter ret tit den funktion, og den skal altså sidde øverst på browseren hvor den er nem at komme til.

En anden ting er at der ikke er mulighed for at rydde ordentlig op i bogmærkerne. Der er ikke mulighed for f.eks at oprette mapper, og hvis du som mig har virkelig mange bogmærker, så bliver det hurtigt uoverskueligt.

En fejl der hurtigts mulig skal klares med en opdatering (medmindre det selvfølglig kun er min testmodel der lider af sygdommen), er at den logger af Wifi hver gang du sætter mobilen til at slumre (slukker skærmen).

Opkald:

Motorola RAZR MAXX kræver et micro-SIM til morgenmad, så den har gået sulten rundt, lige indtil at den brummede så meget at vi smuttede en tur over til karsten (tak for din tid karsten), så jeg kunne få det afprøvet. Jeg har derfor kun haft et par opkald, samt skrevet et par SMS`er fra den, men det hele virkede umiddelbart glimrende. Nu er opkaldsfunktionen i mine øjne kun en meget lille del af en smartphone, men bemærk venligst at den ikke er gennemtestet på det her punkt.

Lyden er okay, dog ikke noget ud over det sædvanlige.

Motorola RAZR MAXX test, anden del.

(14) kommentarer
  1. Hej Jeg har en arbejds kollega som jeg har anbefalet Motorola Razr Maxx bla efter at have læst denne fine anmeldelse 🙂 Men jeg mente at den ville få JB 4.1 version, har det noget på sig eller er jeg gået helt galt i byen ?

  2. [quote name=”hannaa”]Har HTC Desire ikke en SLCD?[/quote]
    Jo, hvis du køber den nu så har den. Da HTC lancerede den kom den med Amoled, og jeg var heldig at få et eksemplar som en af de første, før efterspørgslen på Amoled blev for stor, og HTC blev nødt til at bruge SLCD 🙂

  3. Rigtig god test atter en gang 🙂 Hvorfor holder den så lang tid batteri? bare fordi det er større eller noget andet?

Skriv kommentar
account_circle
email