Så stor er HTC One Mini i forhold til HTC One

HTC-One-vs-HTC-One-Mini-via

En hjemmeside har lavet nogle billeder med de informationer vi har om HTC One Mini (HTC M4), og der er ikke den store størrelsesforskel på One Mini og HTC One. 

Billedet herover er lavet (og er altså ikke et rigtig billede), og det er en af vores foretrukne kilder til nyheder indenfor HTC Android, HTCSource, der har lavet sammenligningerne.

 – Er dette billeder af HTC One Mini?

HTC One Mini bliver ifølge rygterne lavet ud af samme materiale som HTC One, og vil komme med en 4,3″ skærm (HTC One`s skærm er på 4,7″). Den vil selvfølgelig ikke have samme top-specifikationer som storebroderen, men vi forventer en middel-klasses Android smartphone som kan måle sig med den kommende Samsung Galaxy S 4 Mini.

 – Samsung Galaxy S 4 Mini er spottet

Vi (på redaktionen) tror også at HTC One Mini vil komme med nøjagtig samme metaldesign som HTC One, det ville være dumt af HTC at gøre andet, og det ville også være en dårlig forretning slet ikke at lancere en Mini.

Netop aluminiums-designet er med til at nogle nok ville foretrække HTC One Mini frem for Galaxy S 4 Mini. To andre ting der er værd at nævne, er at der på HTC One er udpilleligt batteri samt micro-SD. Hvis HTC fører de ting med over på en Mini, der så bare bliver billigere, så tror jeg at den er hjemme.

Hvis i kigger på billedet herunder kan i se at størrelsesforskellen slet ikke er så stor.

htc-one-mini-size-versus-ht 

(6) kommentarer
  1. @Høy, Nej, jeg er utrolig glad for min Note2, men HTC one mini er til min søn, han er ikke til de helt stor, derfor ville minien passe fint. Den ser ud til at være helt finn Jeg er trat af, at lyden fra hans Sensation er ret dårlig – skratter.

    1. Okay, jeg siger til hvis der er noget nyt..glæder mig til at høre hvad specs er på den 🙂

  2. Jeg er spændt på at høre hvornår den kommer og hvilket prislag den ligger i. :E:
    Der er ikke komme specifikationer endnu ?? %:

    1. Indtil videre er der ihvertfald ikke mere, men jeg skal nok holde øjnene åbne 8)
      Overvejer du at skifte Note 2 ud, aj vel? Det er stadig en topmobil jo…..

  3. Der er jo næsten ikke noget forskel i størrelse på de to. Hvis den er billig er det min næste smartphone %:

Skriv kommentar
account_circle
email