Vind i Wordfeud med bogen “Vind i Wordfeud”

Du kan nu læse dig til hvordan du bliver bedre til at spille Wordfeud.

Hvis du er lige så ringe som mig til at spille Wordfeud (jeg plejer at bruge som undskyldning at min koncentration ikke liiige er til den slags, men sandheden er at jeg bare er dårlig til det), så har du nu mulighed for at blive bedre.

Feudmaster og Turbine forlaget Århus har i dag udgivet bogen “Vind i Wordfeud”. Bogen henvender sig til både begyndere og øvede, og er et opslagsværk med tabeller, skemaer og ordlister. Meningen er at give læseren en dybere forståelse for detaljerne i Wordfeud.

Læseren får en grundig indføring i de forskellige Wordfeud-temaer, som går igen i alle spil.

Mogens jerløv udtaler om bogen:

“Når man ser på bogmarkedet, så findes der bøger om skak, bridge, sudoku og en lang række andre spil, men Wordfeud eller Scrabble, som det stammer fra, har aldrig gjort sig fortjent til en bog, selvom spillet har en lang række elementer til fælles med de nævnte spil. Det har jeg prøvet at råde bod på, ved at skrive den første danske bog om emnet. 

Pointen bag bogen er, at spillet har en række facetter, som man ikke nødvendigvis opfatter de første mange gange man spiller spillet, og forståelsen for disse facetter gør spillet langt mere interessant”.

Bogen er på 84 sider og i farver. Den kan erhverves for 149 kroner her.  

(7) kommentarer
  1. Angående Wordfeud Mastermind, så er det jo sådan, at hvis du bruger snydeprogrammer, så har du allerede accepteret, at din Smartphone er den klogeste i jeres forhold, og så kan det jo ikke undre, at du bliver sat til det manuelle arbejde med at flytte bogstaver og lave ord du ikke forstår.

  2. Smart med hjælpe-apps, men det er jo også lidt snyd og vil ødelægge spillet. Man må (også jeg) erkende at nogle bare er bedre til dette ordspil 😉

  3. Det er billigere at hente Appen “Wordfeud Mastermind” der helt automatisk spiller det bedst mulige ord for dig…

    Den virker både på dansk og engelsk 😉

Skriv kommentar
account_circle
email