Din Samsung smartphone og tablet er i fare

Visse Samsung Android enheder kan slettes ved et tryk på et enkelt link på en hjemmeside. 

Et stort sikkerhedsproblem er blevet opdaget ved en netop afholdt konference. Ved hjælp af en simpel HTLM-kode kan din Samsung Android enhed blive nulstillet. 

Ifølge Androidcentral drejer det sig om et problem i Samsungs brugerflade Touchwiz, og ikke i Android. Det kan virke ved at du f.eks surfer på nettet og trykker på et link hvori HTML-koden ligger gemt.

Androidcentral skriver at problemet er at finde på mobiler, desværre forholder det sig således at sikkerhedshullet også er til stede på de Android tablets hvor der er mulighed for et SIM-kort.

Overstående billede er min Samsung galaxy Tab 7,7 (tak Buch) der ikke har bestået den test du nu skal foretage dig med din Samsung enhed for at finde ud af om den er sårbar overfor sikkerhedshullet.

Du skal nemlig trykke lige her, og hvis dit IMEI-nummer dukker op midt på skærmen er den sårbar. Hvis ikke, kan du slappe af.

Husk at problemet ligger i Samsungs Touchwiz (i deres dialer), og ikke i Android. 

Min Samsung Galaxy S 2 var iøvrigt også hullet som en si.

Du kan læse mere om problemet her

(8) kommentarer
  1. Jo, den fungerer som den skal :-). Det betyder bare at den kode kan nulstille den, men selvom det skete kunne jeg jo bare tænde op for den igen, dog skulle jeg så starte forfra…

  2. Uha-Uha hvordan bliver det rettet hvis der er fejl ? Forstod jeg dig ret Høy at du også var/er ramt ? kan du så ikke bruge 7.7 lige nu ?

Skriv kommentar
account_circle
email