Sony skærer ned på antallet af fremtidige smartphones

thumb sony-xperia-z3

Sony vil i fremtiden fokusere på bedre support og færre lanceringer af mobiler. 

Sony har i noget tid haft røde tal på bundlinjen i deres regnskab over smartphones og tablets, og de har ikke mindre end 6 gange i løbet af de sidste par år måtte omrokere på deres forventninger.

Sony´s portefølje af “Z” produkter som Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Compact og Sony Xperia Z2 er succesfuld og i vores anmeldelser af Sony produkter fik samtlige produkter i den nye “Z3” serie vores højeste anbefalinger med på vejen, men middelklasses-mobilerne som f.eks Sony Xperia T3 og Sony Xperia M2 Aqua sælger ikke som forventet.

Det samme gælder deres TV`er, der heller ikke bliver solgt i det antal Sony havde regnet med.

Produkter som Playstation og kamerasensorer giver dog overskud og bla. Apple og Samsung bruger Sony´s kamerasensorer i nogle af deres smartphones og tablets.

Samsung bruger f.eks Sony`s kamerasensor i den nye Samsung Galaxy Note 4.

 – Spil Playstation 4 på Xperia Z2/Z3

Sony`s nye retning vil fremover være at de vil lancere færre TV`er og smartphones og de vil derfor i fremtiden køre samme cyklus som HTC og Samsung og “nøjes” med at lancere èt flagskib om året istedet for de nuværende to om året.

Herunder i videoen ses hvordan du kan kombinere to af Sony´s mpopulære produkter, en Playstation 4 og en Xperia Z2/Z2 tablet/Z3/Z3 Compact/Z3 Tablet Compact.

PS4 Remote Play

Kilde 

(1) kommentar
  1. God ide med 1 nyt flagskib om året. Har hørt mange klage over at der går så kort tid før deres mobil ikke er den bedste længere.
    De sælger ikke så mange TV. Hmm, de koster mere men er det af de store mærker der har den laveste fejlrate i en undersøgelse jeg læste. Hvis ikke pengene er små mener jeg at man altid bør købe et Sony i stedet for LG og Samsung. Når nu de holder så længe, ja så medvirker det nok heller ikke til at forhøje salget.

Skriv kommentar
account_circle
email