Sony Xperia Z2 Tablet – dansk unboxing

thumb sony-xperia-z2-tablet-unboxing

Redaktionen har netop modtaget Sony Xperia Z2 tablet. Se med når vi laver en video unboxing.

Pakkeposten har netop for to timer siden banket på døren og vi har modtaget Sony Xperia Z2 Tablet her på redaktionen, og efter henvendelser fra mange af jer vil vi lave en hurtig unboxing af denne.

Xperia Z2 Tablet er efterfølgeren til Xperia Z Tablet, der blev lanceret i 2013 og er tablet-versionen af den første smartphone i Sony´s “Z” serie, nemlig Xperia Z.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Tablet Z

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z

Vi var glade for begge førnævnte produkter i vores anmeldelser af dem og glæder os rigtig meget til at skulle anmelde Xperia Z2, der iøvrigt er forsinket i Danmark,  og Z2 Tablet, som vi jo som før nævnt netop i dag har fået ind af døren. 

Xperia Z2 tablet udskiller sig fra de fleste konkurrenters nuværende tablets ved for det første at være vandtæt, og for det andet at have 3 GB RAM og en 2.3 GHz Snapdragon processor (ganske som Xperia Z2).

Det der dog virkelig slår en i øjnene når man første gang kigger på Z2 tablet er tykkelsen. Den er nemlig kun 6.4 mm tyk, hvilket må gøre den til den tyndeste high-end Android tablet derude lige nu.

Ikke mere snak nu, tjek videoen herunder hvor vi unboxer Xperia Z2 Tablet.

Uret jeg har på armen i videoen er iøvrigt Sony Smartwatch 2.

HUSK: du kan altid få hjælp i vores Android forum, og holde dig opdateret ved at hente vores gratis app til Android eller følge os på Facebook, Twitter, Pinterest, eller Google +.

(14) kommentarer
  1. okey den ku jeg sgu oss godt den der da. men lcd skerm er ikk lie min kop the desværre så hvis sony bar ku brue en bedre skærmtype vill jeg ikk vær et sekund i tvivl 😛

  2. har den første af tablet fra Sony og den kører still strong så jeg hvis Z2 får en go anmeldelse af jer så køber jeg den. Hvornår er i færdige med testen?

  3. meget flot tablet men den brede bezel er en dealbraker for mig. synd at de ikke gør noet mer ud af det for alt andet er ok 🙁 hvordan har forfatteren det med den brede kant?

  4. endelig Høy 😛 har ventet siden de lanceret den til at du ku teste den så nu ikk noet med at drive den af så det taer for lang tid 😉

  5. fucks den er for lækker 8) 8) er ved at plage husbonden om z2 men tror ikk at jeg kan få ham overbevist om at z2 tablet oss er en nødvendighed 😛

Skriv kommentar
account_circle
email