Spiderman Unlimited – nyt spil fra Marvel og Gameloft

thumb spiderman-unlimited

Gameloft og Marvel har i samarbejde udviklet et nyt runner-spil, Spiderman Unlimited. 

Hvis du er en halvgammel gubbi som mig selv og havde din storhedstid da du gik rundt med afbleget hår og cowboybukser i firserne, så har du sikkert stiftet bekendskab med tegneserier som “Edderkoppen” og “Dæmonen” mm, og kunne du godt tænke dig at opleve grafikken fra tegneserierne igen, er det nye runner-spil fra Gameloft og Marvel lige noget for dig.

 – Pixel Gun 3D weapon reviews

Grafikken har nemlig hentet inspiration fra tegneserierne og spillet kan spilles af de fleste aldersgrupper, dog er det for svært for mindre børn (sønnike på 7 år sidder og spiller det nu), så mit bud er at førskolebørn og opefter kan spille det.

Du kan hente spillet gratis via Google Play, og bemærk at der er mulighed for in-app køb, så er det ikke dig, men dit barn der skal spille Spiderman Unlimited, så husk at sætte en kode på betaling via Google Play.

 – Marvel: Contest of champions tips og tricks

 – Marvel Contest of Champions playliste

Beskrivelse: 

 

Oplev ’unlimited’ action som Spider-Man og sving og løb igennem et kaotisk Manhatten i kamp mod Sinister Six, Green Goblin og The Vulture. Saml alle forskellige udgaver af Spider-Men kostumer, og brug deres unikke egenskaber til at besejre dine modstandere.

 

Spider-Man Unlimited er et runner spil i en stil som du aldrig før har oplevet! Du skal bruge alle Spider-Man’s evner til at svinge, slås, klatre og løbe for at klare missioner der udfordrer dig til det yderste. Spillet er inspireret af de sidste 50 års Marvel tegneserier og er udført i en håndtegnet tegneserie-stil som vil imponere tegneserie fans i alle aldre.

 

Spider-Man skal rekruttere en hær af Spider-Men til at besejre Sinister Six, som har åbnet en dimensional portal til vores verden. Fans vil stifte bekendtskab med alle de kendte Spider-Men kostumer i et missionsbaseret eventyr, hvor du skal besejre alle de ikoniske Spider-Man skurke, startende med Green Goblin og Electro. Du skal samle sjældne Spider-Man kort, opgradere og sammensætte dem, og holde øje med nye Spider-Men som bliver frigivet hver uge.

Spider-Man Unlimited er tilgængelig gratis på iPhone, iPad, Android og Windows Phone fra 11. september.

 

 

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email