Samsung Galaxy S5 bliver varm og dræner batteriet efter opdatering til Android Lollipop, hvad kan jeg gøre?

thumb samsung-galaxy-s5-vand-test

Har du opdateret din Samsung Galaxy S5 til Android Lollipop og oplever problemer med overophedning og at batteriet bliver drænet hurtigt, så læs med her.

Danske ejere af Samsung Galaxy S5 kunne for 14 dage siden opdatere deres kære SGS5 til Android Lollipop, men efter opdateringen har en del af jer oplevet problemer i form af overophedning og at batteriet drænes alt for hurtigt.

Det skriver en del af vores brugere i vores forum, på vores Facebookside, samt i kommentarerne under tidligere artikler angående Samsung Galaxy S5.

F.eks skriver Cloud Chaser:

har også opdateret til lollipop dog over ota men har også det problem at telefonen overopheder og bliver så varm at den ikke er til at røre ved samtidig med at den så dræner batteriet totalt hver gang den leger radiator.

Henrik Frandsen skriver:

Er det kun mig der har problemer med meget stort overforbrug af strøm, efter opdatering til Lollipop på en Samsung Galaxy S5? Kan det lade sig gøre at nedgradere til før Lollipop?

Trinepigen skriver: 

skod opdatering den lollipop til sgs5. mit batteri holder strøm dårligere end min gamle sgs2 og jeg kan bruge sgs5 til at stege æg på:-(

Og sådan kunne vi blive ved…

Hvad gør jeg?

Har du også opdateret din SGS5 til Lollipop og den efter endt opdatering hurtigere bliver varm bagpå og overopheder, samt holder den længe ikke batteri i så lang som den gjorde før du opdaterede den, så prøv vores løsning herunder.

Opdateret: Samsung stopper Android Lollipop opdatering

Vigtigt: Bemærk at det ikke er i alle tilfælde at dette vil virke, men vi har fået bekræftet fra flere brugere at det afhjulpet overstående problemer på deres SGS5, så hvis du bøvler med lignende problemer er det værd at forsøge. 

Du kan læse mere om hvordan du nulstiller din Android her.

Når producenterne smider nye opdateringer ud er der næsten altid nogle små bugs og disse vil selvfølgelig ikke blive rettet, så det er vigtigt at vi understreger at der ikke er garanti for at det hjælper.

 – Hvordan deaktiverer jeg “Mit Tidsskrift” på SGS5?

Løsningen er ret simpel og her på redaktionen har vi igennem de sidste 5 år brugt løsningen på rigtig mange enheder og i langt de største tilfælde er det endt ud med at problemerne er blevet afhjulpet og “tricket” egner sig derfor til alt lige fra hvis du oplever problemer grundet en opdatering eller hvis din mobil får “små sygdomme” generelt.

Det er værd her at bemærke at dette intet har at gøre med at det er en Samsung mobil. Problemer som disse optræder på alle enheder.

Tricket: Det du skal gøre er at nulstille din Samsung Galaxy S5. Så simpelt er det.

I skrivende stund har vi fået tilbagemeldinger fra en snes brugere der med held har nulstillet deres SGS5.

 – Find den gemte service-menu på SGS3, SGS4, SGS5, Note 3 og Note 4 mm

Vigtigt: Hvis du overvejer at nulstille din SGS5, hvilket du gør via indstillinger, så sørg for at du har synkroniseret dine data som kontakter mm inden du nulstiller, ligesom at du skal tjekke at der er taget backups af alle dine billeder og videoer via f.eks Dropbox eller Google Fotos.

Alternativ: Tom Poulsen er kommet med et alternativ, hvis du ikke gider at nulstille (en nulstilling gør nøjagtig det samme, men med dette alternativ slipper du for at at starte helt forfra).

Wipe cash patition.
På s5 sluk mobilen og hold power/volume+/homebutton inde samtidig.når mobilen vibrere slip power knappen.ikke de to andre.slip først home/volume knappen når Android manden kommer.brug derefter volume knappen til at scrolle med.marker whipe cash patition, og tryk på power knappen. Nu sletter den cash patition. Vent til der står reebot system now, tryk på power knappen,og mobilen starter op Man mister ingen data ved det.


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Smid gerne en kommentar herunder i artiklen hvis du har prøvet at nulstille, og fortæl om det virker eller ej. Du er som altid velkommen i vores Samsung forum hvis du har brug for mere hjælp.

Mere om SGS5: Du kan her læse vores test af Samsung Galaxy S5, se hvordan du tager et screenshot på SGS5, eller se alle videoer i vores Galaxy S5 playliste.

Galaxy S5 vandtest

 

 

(23) kommentarer
  1. Har lige nulstillet min note 4 og nu æder den al strømmen hurtigt…hvad gør jeg ved det…

  2. Samsung S4 med Lollipop her. Fiffet med at reboote har ikke afhjulpet noget. Jeg har problemer efter opdateringen med hurtig afladning af strøm, den hakker og hænger og crasher helt ned. Får hele tiden en pop-op i hovedet “Kontakter er stoppet” og alt muligt andet bøvl.
    Ud over det, så har jeg hakket af i “vis alt indhold” under “lyde og meddeleser” > “når enheden er låst” – og jeg får kun SKJULT indhold på låseskærmen.
    Håber på en snarlig opdatering med fejlrettelser, syntes ikke jeg orker en gendannelse til fabriksindstillinger (ved ikke helt hvordan jeg tager rigelig back-up og gendanner).

  3. Jeg har lige nulstillet min S4+, det eneste der ikke forsvandt var Lollipop 🙁 Det æder al min strøm, derfor vil jeg af med det..!

  4. Efter jeg har opdateret mig mobil kan jeg ikke længere se om jeg har fået en mail, sms eller et opkald når den står på låseskærm.
    Kan man ikke få det igen.

    1. Jeg kan heller ikke se notifikationer på låseskærm mere. Det på trods af at det skulle være forbedret i den nye Android.
      Ydermere kan jeg ikke sende visitkort eller kontaktoplysninger fra mine kontakter mere.
      Flere Apps virker ikke mere på den nye android.
      Sådan kan jeg blive ved med uendelige mange problemer efter jeg fik den nye android for godt en uge siden

      1. det skal i vist selv slå til igen tror jeg…et eller andet sted burde det kunne findes…nægter at tro at google helt har fjernet det.

    2. Indstillinger -> Lyde og meddelelser -> (nede i bunden) Når enheden er låst – vis alt indhold (eller skjul følsomt indhold)

      Man skal lige vænne sig til det – men det fungerer fint med store notifikationer på låseskærmen..

  5. Virkede ikke som Tom Poulsen skrev så nu prøver jeg og gendanne den.. Har oplade den fuldt 2 gange i dag og den er snart død igen…

  6. I skriver at hvis man nulstiller så sker der det samme som hvis man bruger det lidt mere indviklede alternativ, blot bliver ens data ikke slettet hvis man bruger alternativ. Vil det sige at hvis man nulstilling så “renser” den alt? Og hvis jeg bruger alternativ så renser den kun noget? Det er sådan jeg forstår det ifølge jeres artikel men er det korrekt forstået?

  7. Glemte at skrive at når der står reebot system now,tryk på power knappen,og mobilen starter op.

  8. Wipe cash patition.
    På s5 sluk mobilen og hold power/volume+/homebutton inde samtidig.når mobilen vibrere slip power knappen.ikke de to andre.slip først home/volume knappen når Android manden kommer.brug derefter volume knappen til at scrolle med.marker whipe cash patition, og tryk på power knappen. Nu sletter den cash patition. Vent til der står reebot system now. Man mister ingen data ved det.

    1. Vi har ikke en SGS5 på redaktionen så vi er lidt afhængig af de tip der kommer ind i sådanne tilfælde.. Må vi bruge dit navn og tip i artiklen?

  9. jeg har bevidst ikk opdateret min SGS5 til Lollipop for min erfaring sier mig at der altid er masser af fejl i den første af en ny version. jeg har haft Samsung altid og har opleved så mange gange at jeg blev nød til at fabriksgendanne telefonen (har prøved det ved SGS2 og SGS4) efter at jeg har opdateret den. mærkelig nok er det altid kun samsungs opdateringer der er galt med?? nå men jeg har go øvelse med at fabriksgendanne og det har virket. har lige gjort det ved min SGS5 osse og nu blive den ikk så varm mere så jeg vil oss gern anbefal at det kan hjælpe at fabriksgendanne 8) 8)

    1. Jeg har haft htc Før og min kone har det nu og de fucker også op efter sådanne opdateringer. Så nej det er ikke kun samsung

Skriv kommentar
account_circle
email