Nu skal det være slut med bloatware i Samsungs TouchWiz

thumb galaxy-note-4-screenshot

Samsung vil i fremtiden lade os bestemme hvad bloatware vi vil bruge.

Der er ingen tvivl om at èn af grundene til at Samsungs smartphones og tablets er så populære som de er, er at de i forhold til andre ligesindede modeller, tilbyder flere muligheder.

Dette er både godt og skidt, og det negative ved det er at deres TouchWiz (brugerfladen som Samsung smider oven på Android) efterhånden fylder en hel del og er blevet tung i det.

Hvis du har fulgt med i vores anmeldelser af produkter, så har du sikkert flere gange lagt mærke til at vi har nævnt at specielt Samsungs brugerflade er uoverskuelig, især for personer der ikke kender deres TouchWiz i forvejen, og dette ses tydeligt på nye topmodeller som Samsung Galaxy S5 og Samsung Galaxy Note 4 der begge er proppet med bloatware (men Samsung har dog forbedret sig på de to nævnte produkter i forhold til på tidligere produkter).

 – Find den gemte service menu på Samsung Galaxy S5, Note 3, og S4

Til dig der ikke har betegnelsen bloatware før, så dækker ordet alle de apps mm, som man ikke bruger i det daglige, men heller ej kan slette fra sin mobil, ihvertfald ikke uden at skulle roote.

Det er så lidt forskelligt fra person til person hvilke apps der hører til under katagorien bloatware, og det ideelle ville jo være hvis vi selv kunne bestemme hvilke apps vi ville have installeret, og skal vi tro på en rapport fra hjemmesiden SamMobile, så kommer dette til at ske.

Væk med bloatware i TouchWiz

Der har tidligere gået rygter om at Samsung ville arbejde hen imod en mere let udgave af deres brugerflade TouchWiz, og flere kilder har sågar peget hen imod at Samsung stiler efter en Nexus-oplevelse, hvilket betyder at vi er tæt på det rene Android. 

 – Hvor er menu-knappen på min Samsung Galaxy S5?

Nu bekræfter SamMobile så disse rygter via deres kilde, en insider der arbejder ved Samsung, og ifølge insideren vil Samsung trimme deres brugerflade rigtig meget og give os mulighed for selv at downloade de apps som vi vil bruge.

 – Samsung til brugerne: Derfor kan i ikke flytte apps og spil til SD-kortet

Det betyder at der for det første vil være lidt mere intern hukommelse til rådighed, men det betyder også at brugerfladen bliver lettere at bruge (ikke hurtigere). 


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier, samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER  


Holder dette stik er dette virkelig en god nyhed for Samsung fans og vi krydser fingre for at Samsung rent faktisk er igang med noget der minder om dette. Bemærk dog, at til trods for at SamMobile ofte har solide historier, så må dette dog stadig betegnes som et rygte.

Hvilke apps der er tale om vides på nuværende tidspunkt ikke.

Har du brug for hjælp til din Samsung mobil eller tablet er du velkommen i Androidernes forum.

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email