Buet version af Samsung Galaxy S6 kommer til at hedde “Galaxy S Edge”

thumb Samsung-logo

En buet version af den kommende Samsung Galaxy S6 er så godt som sikkert.

Da Samsung lancerede deres seneste medlem af Note-familien, nemlig Samsung Galaxy Note 4, kom der en version hvor en af siderne bestod af skærm i form af Galaxy Note Edge.

Præcis dette vil højst sandsynligt også blive tilfældet med den kommende Galaxy S6.

Ifølge hjemmesiden for hollandske Vodafone, hvis man kigger kildekoden efter i sømmene (hvilket kan nemt kan lade sig gøre via browseren), så har hjemmesiden nemlig allerede gjort et “Todo punkt” klart til at kunderne kan forudbestille et produkt kaldet Samsung Galaxy S Edge.

Koden er selvfølgelig blevet fjernet efter at denne historie har været i medierne, men et screenshot (ses på billedet nederst i artiklen) viser at det rent faktisk forholder sig således.

Samsung forventes at lancere Galaxy S6 ved MWC messen 2015 i marts og rygterne har svirret omkring hvilke specs SGS6 vil få, samt har der været rygter om både en ny fingeraftrykslæser og et nyt Touchwiz.

 – Samsung tips og tricks

Siden at Samsung valgte at udlade “4” i “Galaxy Note Edge” vil det give mening at en buet version af SGS6 vil blive kaldt “Galaxy S Edge” og ikke “Galaxy S6 Edge”, for det får folk til at tænke på produktet som et selvstændigt produkt, og ikke bare en variant af flagskibet Galaxy S6.

Hvordan efterfølgeren til Samsung Galaxy S5 vil komme til at se ud og hvilke specs den vil have under kølerhjelmen er dog stadig kun rygter og vi må vente til MWC 2015 åbner dørene før vi ved præcis hvordan og hvorledes.

Du kan med fordel følge os på Facebook og Google + for at blive holdt opdateret. 

uu

Kilde 

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email