Sony Xperia Z3 er muligvis på vej i lilla

thumb sony-xperia-z3

Sony Xperia Z3 kommer måske snart i lilla.

Sony lancerede for et halvt års tid siden deres Z3-serie af Xperia enheder, og flagskibet, Sony Xperia Z3, kan muligvis snart erhverves i lilla.

Det er på nuværende tidspunkt muligt at få Xperia Z3 i farver som kobber, grøn, og hvid, og ifølge ePrize vil en lilla variant blive annonceret næste måned.

Andre produkter i deres Z-serie, som Sony Xperia Z Ultra og Sony Xperia Z2 blev lanceret med en lilla variant i porteføljen og selvom at Sony ikke officielt har bekræftet at en lilla Xperia Z3 vil blive lanceret, så ville det give mening at smide en lilla variant ud nu hvor prisen på Xperia Z3 er faldet lidt, og det vil muligvis kunne give salget et lille boost.

 – Screenshot på Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact

I vores anmeldelse af Xperia Z3 gav vi den topkaraktèr, og vi var ligeledes begejstret for dens søskende, Xperia Z3 Compact og Xperia Z3 Tablet Compact, der alle leverer en god batteritid pakket ind i et lækkert vandtæt design.

Du kan herunder se vores unboxing-videoer af alle Z3-produkter.

Kilde 

(2) kommentarer
  1. Mange gode Sony modeller og i diverse farver og størrelse, men er det ikke lidt risikabelt – services og reservedele – da det er kommet frem at sony vil lukke ned. ?

Skriv kommentar
account_circle
email