Samsung Galaxy Note 4 og Note Edge vil blive direkte opdateret til Android 5.0.1 Lollipop

thumb 2014-11-08-08.03.10 kopi

Samsung Galaxy Note 4 vil snart få Android Lollipop.

Android Lollipop er det vi alle sidder og venter på og sidder du med en Samsung Galaxy Note 4 eller en Galaxy Note Edge er der godt nyt.

Ifølge hjemmesiden SamMobile vil førnævnte produkter nemlig blive direkte opdateret til Android 5.0.1 Lollipop, der i forhold til 5.0 versionen udbedrer fejl i denne.

Dette betyder at opdateringen til Android 5.0 vil blive sprunget pænt og elegant over, og du undgår problemer som f.eks at WIFI hopper af.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S5

Præcis hvornår udrulningen af Android 5.0.1 til galaxy Note 4 og Galaxy Note Edge bliver påbegyndt vides ikke, men du kan tjekke videoen herunder hvor de ovre på SamMobile har Android Lollipop på Galaxy Note 4.

Du kan læse vores test af Galaxy Note 4 her og tjekke alle vores web-TV indslag om Galaxy Note 4 her.

Android Lollipop og andre produkter

Produkter som Nexus 5 og Nexus 7 var selvfølgelig de første der fik nogle slikkepinde, og overraskende har LG allerede påbegyndt udrulningen af Android Lollipop til LG G3, og LG G2 vil også modtage den eftertragtede opdatering.

Det samme vil samtlige af Sony´s produkter i deres Xperia Z serie og sidder du med en HTC kan du se hvilke HTC produkter der vil få Android Lollipop her.

Sidder du istedet med en Samsung Galaxy S5 er det her du skal kigge.

Galaxy Note 4 dansk unboxing

Skriv kommentar
account_circle
email