Android Lollipop til LG G3 er over Danmark

thumb LG-G3

Flere af vores brugere har rapporteret at Android Lollipop er klar via OTA til LG G3. 

Vi går alle og venter på Android Lollipop, der er den nyeste version af Android, og en producent der tidligere har været kendt for ikke at være hurtig ude med deres opdateringer til deres produkter, er denne gang frontløberen.

Der er selvfølgelig tale om LG der før har fået mange knubs grundet manglende opdateringer og fejlrettelser til deres topmodeller, og det er dejligt at se de har oppet sig på dette punkt.

Opdateringen til Android 5.0 Lollipop er netop nu i fuld gang mned at blive udrullet og flere af vores brugere her på AppsAndroid har rapporteret at de har modtaget opdateringen.

En af vores trofaste læsere, Kim Munch, skriver til mig at han efter at have opdateret sin LG G3 til Android 5.0 Lollipop, har problemer med at holde på og finde WIFI, et problem der vil blive rettet i Android 5.01 versionen.

Derudover har han problemer med at sende MMS, samt indlæsning af hjemmesider og afspilning af musik via Bluetooth.

Oplever du de samme problemer, eller andre problemer, så er løsningen i rigtig mange tilfælde at lave en nulstilling af dit produkt, og jeg har også selv været nødt til at gøre dette flere gange på de mobiler jeg igennem årene har haft, og i langt størstedelen af tilfældende har det afhjulpet problemerne.

Har du endnu ikke modtaget en notifikation om at der er en opdatering tilgængelig kan du søge efter den manuelt.

Bemærk at ikke alle kan opdatere på samme tid, så hvis ikke du kan opdatere i dag kan du måske i morgen. Du kan ihvertfald være sikker på at opdateringen nok også skal finde vej til dig.

Opdateringen er tilgængelig via OTA så du slipper for at hive computeren frem.

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier og de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER

LG-G3-Android-Lollipop

Via Kim Munch 

(20) kommentarer
  1. Hej

    Jeg har nu, via LG PC Suite, opgraderet til 5.0. Men herefter syntes jeg at den bruger meget mere strøm end ved 4.4.2.
    Er de nogle der oplever det samme som jeg ???

    På forhånd tak

    1. Nu har jeg et meget uregelmæssigt brugsmønster, så det er svært at sige med sikkerhed endnu, meget mere synes jeg ikke, men jeg har overvejet at holde øje med det fordi den muligvis bruger mere. Cleanmaster giver oftere besked om en håndfuld apps der genstarter hele tiden (f.eks 256 gange på 5 timer), bl.a. Airdroid, husker ikke lige de andre. Der er muligvis visse apps der ikke er ordentligt opdateret/opgraderet til Lollipop, men jeg melder tilbage, når jeg bliver klogere på sagen i løbet af den næste uges tid. Audible nu 7 gange på 5 minutter selvom jeg slet ikke har brugt det. Amazon apps er generelt dårlige i den retning hvorfor jeg heller ikke har Kindle eller Amazon installeret (samme med ebay).

      1. Jeg kan svært kvantificere hvor meget mindre batteritid jeg har, men jeg er klart af den overbevisning at den ER blevet kortere. Det der mest irriterer mig er, at den supernemt bliver for varm af og til, selv ved sparsomt brug. Lader til at kølingen til processoren er dårlig og at processoren har det svært med alle de pixels. Har sågar læst om nogen, der har lavet hardware mod med kølepasta og kobberfolie a la overclocking på computere. Det er dog ikke noget jeg selv har haft mod på at gå i kast med.

        Batteritid og andre problemer kan skyldes at mange apps er opgraderet til Lollipop for nyligt og derfor endnu ikke er optimeret ordentligt. Da jeg har flere hundrede apps, så er jeg nok lidt mere udsat for bøvl i den retning end gennemsnittet.

  2. Min er uden abonnement og jeg har heller ikke fået den update endnu. I så lille et land skulle man tro at vi alle ville få den indenfor kort tid og ikke med en uges mellemrum eller mere 🙁

    EDIT: OTA tjek viste nada, men LG PC Suite kunne godt se den og den blev installeret via PC og alt fungerer normalt 😀

  3. Stadig ingen update her. 🙁 Burde det være et problem, at telefonen er rooted? Ingen custom ROM dog.

    1. ALDRIG NOGENSINDE OTA EN ROOTED TELEFON!

      Slå auto update fra og hold fingrene væk. Du skal unroote den først, men da system filer stadig vil være ændret bør du altid bringe den helt tilbage til som den var da du fik den. Du gør det ved at enten flashe (med LG Flash tool) eller nemmere ved at bruge LG PC Suite og vælge “Restore upgrade errors” under “Mobile device”.

      Jeg har bragt min tilbage til start, men stadig ingen update 🙁

    1. 3 har, i hvert fald før i tiden, været senere ude end andre (har jeg ladet mig fortælle). Om det stadig er tilfældet ved jeg ikke. Se om LG PC Suite har opdateringen til dig, da det muligvis omgår udbyderen. Min er uden abonnement men så stadig kun opdateringen via PC 25. december.

  4. Nu efter jeg har opdateret til 5.0 har jeg fået problemer med Bluetooth, hvis jeg ikke slukker for den sluger den meget strøm ved standby, men være et det at lyden skratter når jeg forbinder til mit Bose anlæg bilradio eller mine Denon hørebøffer, jeg har lavet en fabrikindstilling så ved ikke hvad jeg skal gøre for at slippe af med problemet, nogen som kan hjælpe mig med en løsning

    1. Bedste bud er LG PC Suite og vælge “Restore upgrade errors” under “Mobile device”. Det gjorde jeg før jeg opdaterede og opdaterede derpå via computeren. Har ingen problemer haft. At du allerede har opdateret betyder ingenting udover at du kan nøjes med Restore upgrade errors. Ved ikke om man kan sætte LG PC Suite sprog til dansk og det så hedder noget andet (har altid engelsk på alt), men i så fald burde være til at finde alligevel. Det tager forholdsvis lang tid før den er færdig, så gør det når du har god tid. Hvis ikke det fikser din bluetooth så er der nok ikke noget at gøre udover at vente til de evt. udsender et fiks.

  5. Lollipop har kryptering som standard OG bruger ART som Runtime i stedet for Dalvik, og er den største overhaling af Android siden Froyo, hvis ikke nogensinde, så det er alfa og omega, at man nulstiller telefonen først. Bruger man LG PC Suite, som altid bør foretrækkes frem for OTA (samme med Kies i øvrigt), vil det fortælle at selv backup er et problem her. OTA bør kun bruges, hvis overhovedet, til små opdateringer, som dem der har været indtil nu, hvor styresystemet stadig er det samme.

    Jeg har flashed custom firmware 100+ gange på alle mulige enheder, og det tilrådes altid fra programørerne at lave Clean Flash (slette selve systemet), hvis man vil have færrest mulige problemer. Det er selvsagt noget mere hardcore end bare at opdatere det producenterne nu engang fodrer os med, men det giver alligevel en indikation af, hvordan problemer kan opstå.

    Hvis ikke man kender forskellen på dalvik og ART, ja, så forstår jeg godt hvis man føler sig lidt på Herrens mark og er uforstående overfor problematikken i skiftet til Lollipop 😉

    Så et kort godt råd herfra: Nulstil altid først inden systemopdateringer 4.4.2 til 4.4.4 eller 5.0 8) osv. og brug PC software i stedet for OTA.

    1. hey al samen jeg har prøvet og lave den fabriksgendanlse og det hjælper på at den ikke hagger hele tid så det vill jeg lie dele med jer 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email