Vseen – nyt finsk mobilkoncept lader brugerne bestemme

thumb Vseen

Vseen er ved at udvikle deres første smartphone og konceptet er baseret på hvad forbrugerne ønsker.

Vseen er navnet på et nyere finsk selskab der blandt andet er blevet grundlagt af en af mændene bag Nokia X.

Med alle de andre store spillere på banen er nye tilløbere nødt til at finde på noget unikt for overhovedet at have en chance for blot en lille markedsandet i mobilmarkedet, og Vseen tilbyder for det første en mobil der i forvejen er rootet (Paranoid Android), og så er det muligt at opgradere ens hardware hvis dette ønskes.

Det betyder at du kan opgradere dit batteri, dit kamera eller din CPU (dette er de 3 muligheder) hvis du opgradere din hardware via udskiftelige moduler som vi før har set ved Projekt Ara.

De garanterer også opdatering af Android 4 år i frem i tiden.

For at gøre deres kommende produkt endnu mere personlig kører Vseen netop nu en kampagne på Facebook hvor de fremtidige købere kan sætte et hak ved hvilken skærmstørrelse Vseen`s kommende enhed skal have, samt hvilken opløsning der bedst falder i kundernes smag.

På nuværende tidspunkt vides ikke meget mere, men vi holder jer opdateret og du kan med fordel følge os på Facebook eller Google +, samt på Twitter.

Vores videoer kan du se på Youtube.

Herunder ses opslaget fra Facebook hvor du kan være med til at bestemme skærmstørrelsen eller du kan synes godt om for at følge det spændende projekt. 

Skriv kommentar
account_circle
email