Se Android Lollipop på Samsung Galaxy S5 og Galaxy S4

thumb samsung-galaxy-s5-vand-test

Se hvordan Android 5.0 Lollipop kommer til at se ud på Samsung Galaxy S5 og Galaxy S4. 

Android 5.0 Lollipop ville være den bedste julegave til mange af os, og ejere af Nexus 4, Nexus 5, og Nexus 7 har allerede modtaget den ventede opdatering.

Hvad angår andre producenter så arbejder Sony på at opdatere samtlige produkter i deres Z-serie og HTC knokler også på for at blive færdig med den, ligesom at LG også er igang.

Samsung har endnu ikke meldt ud hvilke enheder der vil blive opdateret til Android Lollipop, men hjemmesiden SamMobile har fået fat i en build til Galaxy S5 og Galaxy S4 via deres efterhånden kendte insider der arbejder for Samsung.

 – Hvad er nyt i Android 5.0 Lollipop?

Selvsamme hjemmeside publicerede først i november en anden video med Android Lollipop på SGS5 og er nu klar med en video af Android 5.0 på både Galaxy S4 og Galaxy S5.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S5

Der har aldrig været tvivl om at Samsung ville opdatere SGS5 til Android Lollipop, og videoen herunder bekræfter ihvertfald at de også arbejder på at opdatere sidste års topmodel, Galaxy S4.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S 4

Produkter som Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Tab S 10.5, og Samsung Galaxy Note 3 må også regnes for værende i kategorien “sikre” når vi taler om at blive opdateret til den nyeste version af Android.

Ifølge SamMobile er der ikke de helt store ændringer i brugerfladen på SGS5, imens der på SGS4 vil blive tilføjet nye widgets mm.

Android Lollipop på SGS4

Android Lollipop på SGS5

Relaterede artikler:

 – Find den gemte service menu på Samsung Galaxy S5, Note 3, og S4

 – Hvor er menu-knappen på min Samsung Galaxy S5?

 – Hvordan deaktiverer jeg “Mit tidsskrift” på Galaxy S5?

 – Hvordan tager man et screenshot på Samsung Galaxy S5?

 – Hvordan tager man et screenshot på Samsung Galaxy S 4?

Kilde 

(6) kommentarer
          1. Ved ikke hvordan google har valgt at sende L ud, men de har åbenbart ikke valgt, at sende den ud til alle N7er endnu.
            Hvis du gerne vil have L på her og nu, så kan den frit hentes fra nettet, og flash’es på din N7er, f.eks. via et toolkit.

Skriv kommentar
account_circle
email